Geit kattenvoer

Eten

Lees nu meer over de voor- en nadelen van Go Cat-voedsel en uw eigen terugroepactie. Laat uw feedback over dit product achter.

Een goed, echt hoogwaardig, perfect uitgebalanceerd kattenvoer - zo kun je de Go Natural kattenvoedsellijn in het kort beschrijven. Deze feeds worden geproduceerd in Canada en zijn gepositioneerd als holistisch voedsel. Alle ingrediënten waaruit crackers zijn gemaakt, zijn geschikt voor menselijke voeding. De samenstelling en dosering van de componenten wordt berekend rekening houdend met de kenmerken van de vertering van onze balein- en staartdieren.

Gow kattenvoer bevat probiotica, mineralen en vitamines. Het concept is gebaseerd op het gebruik van uitsluitend verse ingrediënten - vlees en landbouwproducten. De selectie van grondstoffen van de hoogste kwaliteit is de belangrijkste missie van het bedrijf.

"Een nieuw tijdperk in de geschiedenis van het voer" - zo schrijven de fabrikanten van Petcurean over zichzelf. De hoge kwaliteit van Go Natural-formuleringen wordt gewaarborgd door het naleven van drie principes:

  1. Vrijgave van goederen in kleine partijen.
  2. Stomen.
  3. Verwerking bij lage temperaturen (niet meer dan 90 graden).

Deze drie principes stellen ons in staat om de heilzame eigenschappen van de ingrediënten te behouden.

Feedtypen

In Rusland, Oekraïne en andere landen kunt u slechts 4 soorten go-feed aanschaffen. Het is gemakkelijk om ze van elkaar te onderscheiden - op een stripmarker op de verpakking:

  1. Feed GO! Fit + Free (paarse marker) wordt weergegeven door graanloze voeding voor kittens en katten op basis van vier soorten vlees (kip, kalkoen, zalm en eend).
  2. Feed Go! Sensitivity + Shine (groene marker) - pitloze kattenvoeding van elke leeftijd, met gevoelige spijsvertering, op basis van zalm en forel.
  3. Feed Go! Sensitivity + Shine Limited Ingredient (gele marker) is een graanloze kattenvoeding met een gevoelige spijsvertering, waarvan het hoofdingrediënt verse eend is.
  4. Feed Go! Daily Defense is geschikt voor kittens en katten. Het is gemaakt op basis van hele kip, groenten en fruit.

Al deze feeds zijn geclassificeerd als droog. Het nadeel van de voerlijn is het ontbreken van gespecialiseerde formuleringen voor oudere dieren, voor onveilige dieren, voor obese katten.

Feed GO! Fit + Gratis graanvrije kip, Turkije, Duck Cat Recept voor kittens en katten

In deze feed zijn eiwitten en vetten perfect gebalanceerd, dus het is ideaal voor het dagelijks voeren van je spinnen. Granen, zoals in elk ander voedselmerk Go !, is helemaal niet aanwezig. De hoeveelheid koolhydraten is klein en daarom krijgt een donzig familielid geen overgewicht, wat betekent dat het risico op ziekten van het cardiovasculaire systeem en de lever wordt geminimaliseerd.

De samenstelling van de korrels omvat prebiotica en probiotica, die een uitstekende spijsvertering bevorderen. In de feed Feed GO! Fit + Gratis granenvrije kip, Turkije, Duck Cat Recept geen kleurstoffen, rundvlees en bijproducten die een grote hoeveelheid, maar een zeer lage voedingswaarde hebben. De fabrikant garandeert dat alle 4 soorten vlees worden verkregen van vogels en vissen zonder hormonale voeding.

Het handhaven van de normale werking van het hart en de gezondheid van het visuele systeem wordt verzekerd door taurine en EPA en DHA (eicosapentaenoic en docosahexaenoic acids) worden toegevoegd aan voeding om de geleidbaarheid van neuronen te verbeteren. Uitstekende huid- en vachtcondities worden gegarandeerd door Omega-3 en Omega-6 meervoudig onverzadigde vetzuren. Antioxidanten zijn toegevoegd om het immuunsysteem in de korrels te versterken.

Eiwitten in korrels minstens 46%, vet - ongeveer 18%. Het vezelgehalte is niet meer dan 1,5%.

Calorisch gehalte: 4298 kcal per 1 kg van het eindproduct

Prijs (in Russische roebels voor mei 2018):

  • 7,26 kg - 3300-3600 roebel;
  • 3,63 kg - 2000-2350 roebel;
  • 1,82 kg - 1500-1700 roebel;
  • 230 g - 220-250 p.

Feed Go! Sensation + Shine Grain Free Cat Kit voor Freshwater TroutSalmon Cat Recept

Het voer is bedoeld voor dieren met een gevoelige spijsvertering. Korrels worden gemaakt op basis van vlees van zalm en forel met toevoeging van haring, aardappelen en spinazie. Dierenartsen bevelen Gow Sensitive + Shine-voer aan voor katten met lang haar.

Voor de gezondheid zijn taurine, pre- en probiotica, omega-oliën en antioxidanten toegevoegd aan kroketten. Bijproducten, kleurstoffen en kunstmatige conserveringsmiddelen bevatten geen voedingsstoffen. De meeste katten houden van dit product, ze wennen er snel aan.

Eiwitgehalte - minimaal 48%, vet - 18%, vezels - niet meer dan 1,5%.

calorie; 4444 kcal per 1 kg van het eindproduct.

Prijs (in Russische roebels voor februari 2018):

  • 7,26 kg - 3450-3700 roebel;
  • 3,63 kg - 2000-2400 roebel;
  • 1,82 kg - 1600-1850 roebel;
  • 230 g - 250-300 r.

Feed Go! Sensitivity + Shine Limited Ingredient Duck Recept

Deze feed is bedoeld voor dieren met een gevoelige spijsvertering. Deze compositie werd relatief recent uitgebracht, maar heeft al het respect van professionele fokkers en de liefde van veel leden van de felinefamilie weten te winnen. Eiwitgehalte - minimaal 31%, vet - 15%, vezels - niet meer dan 3,5%.

De samenstelling van de korrels omvat zowel verse eendenfilet als gedehydreerd vlees van deze vogel, evenals gedroogde eieren, heuvels, tapioca, erwtenmeel, kikkererwten, lijnzaad en zout. Het voedsel is verrijkt met vitamine A, D3, E, B12, kalium, fosforzuur, calcium, koper, ijzer, jodium, mangaan, taurine, bèta-caroteen, zink en andere componenten.

Calorisch gehalte: 4222 kcal per 1 kg van het eindproduct.

Prijs (in Russische roebels voor februari 2018):

  • 7,26 kg - 3600-3900 roebel;
  • 3,63 kg - 2350-2500 roebel;
  • 1,82 kg - 1300-1550 roebel;
  • 230 g - 220-280 p.

Feed Go! Daily Defense Chicken Cat Recept

Deze pitloze formulering is geschikt voor het dagelijks voeren van katten van elke leeftijd. Crackers zijn gebaseerd op hele kip, maar ook zalm, groenten en fruit. Pellets zijn vrij klein van formaat en daarom kunnen ze gemakkelijk worden opgeblazen, zelfs door kittens.

Inbegrepen complexe koolhydraten zullen het dier de hele dag van energie voorzien. Antioxidanten zijn toegevoegd om het immuunsysteem te versterken en omega-oliën voor de gezondheid van haar en huid. Feed Gow! Daily Defense Chicken Cat Recept is verrijkt met alle noodzakelijke vitamines en mineralen.

Eiwitgehalte - minimaal 32%, vet - 20%, vezels - niet meer dan 2,5%.

Calorisch gehalte: 4606 kcal per 1 kg van het eindproduct.

Prijs (in Russische roebels voor mei 2018):

  • 7,26 kg - 3000-3400 roebel;
  • 3,63 kg - 1900-2100 roebel;
  • 1,82 kg - 1250-1400 r.;
  • 230 g - 200-250 r.

Ingeblikt voedsel

In de rij voer Gow! Voor katten is er ingeblikt voedsel. Hun samenstelling is net zo goed als de samenstelling van droog voer. Het enige alarmerende is dat ingeblikte goederen zowel in stationaire als online winkels te koop zijn, maar er staat niets over op de officiële website van de fabrikant.

Canned Food Go! slechts drie:

  • Go! Natural Holistic Free Turkey Pate (met kalkoen);
  • Go! Natural Holistic Grain Free Chicken Pate (met kip);
  • Go! Natuurlijke Holistic Chicken Stew met Turkije + Duck Pate (met gestoofde kip, kalkoen en eendenvlees).

Al deze drie soorten voedsel zijn pasta's in kleine potjes van 100 gram.

De prijs is niet afhankelijk van het type ingeblikt voedsel en varieert van 100 tot 140 roebel, afhankelijk van de opslag van het stopcontact.

Kenmerken en voordelen van pates zijn vergelijkbaar.

Alle opgenomen ingeblikt voedsel is volledig natuurlijk. Hun productie maakt geen gebruik van granen, kunstmatige conserveermiddelen, slachtafval, smaakstoffen en vlees verkregen van dieren die zijn gekweekt op hormonale additieven. Het belangrijkste ingrediënt is natuurlijk vlees van hoge kwaliteit (70% van de totale paté). Plantaardige bouillon wordt gebruikt als een bron van vocht.

Eigenaren van dieren opgemerkt dat na de introductie van Go huisdieren pasta's in het dieet van hun favorieten! de geur van urine en uitwerpselen van het spinnen werd merkbaar minder. De fabrikant merkt op dat dit effect wordt bereikt door de introductie van het extract van yucca shidiger.

Ingeblikt voedsel Gow! Natural Holistic is verrijkt met alle vitaminen en mineralen die nodig zijn voor de gezondheid en de lange levensduur van katten.

beoordelingen

Vladimir Ivanov, vooraanstaande gespecialiseerde dierenkliniek "True Friend":

- We raden Feed vaak aan! degenen die hun katten bij ons brengen voor vaccinaties en routinecontroles. Voor gespecialiseerde behandelingen zijn er speciale feeds van veterinaire lijnen en voor het dagelijks voeren van gezonde dieren Go! passen perfect. Ze hebben een goede samenstelling, hoge kwaliteit, aangename geur. We waarschuwen echter altijd dat dergelijk voer van buitenlandse fabrikanten vaak nep is en daarom moet u de verpakking zorgvuldig bekijken en de verkopers vragen om productcertificaten.

Yulianna Kisenko, dierenarts van een commerciële kliniek:

- We krijgen droge feed Go! voor katten die meerdere dagen bij ons verblijven tijdens overbelichting. Vaak verlaten de eigenaars hun huisdieren als u op vakantie of een zakenreis wilt gaan. Helaas brengen niet alle dieren thuis hun dier thuis, dus moeten we een uitweg vinden. Samenstelling Go! met de eetlust die door de meeste katten wordt gegeten, veroorzaak geen indigestie, zelfs in het geval van een scherpe overdracht naar deze feeds. Dieren blijven gezond en actief.

Veronica, de eigenaar van twee Perzische katten:

- Eerder voedden ze Paulina en Joseph Eukanuba, maar om de een of andere reden stopten ze met het afleveren bij de dichtstbijzijnde winkel, ik moest op zoek naar een vervanger. Al meer dan een jaar zijn we op Go! Zowel de kat als de kat zijn tevreden. Ik ben ook blij met de prijs en de kwaliteit. En het belangrijkste voor mij is dat Gow's korrels geschikt zijn voor kittens, die ze net begonnen zijn met gewoon voedsel na moedermelk. Meestal neem ik een middelgroot pakket - het gaat lang mee, maar niet zozeer dat de inhoud tijd heeft om te verwennen.

Oleg, de eigenaar van de Siberische kat:

- Mijn kat had vaak problemen met wol. Ze stortte in en vormde matten. De dierenarts adviseerde om de feed te veranderen. Ik geloofde niet dat er een directe relatie was, ik dacht dat omdat de wol lang is, de matten onvermijdelijk zijn. En ik had niet helemaal gelijk. Ja, matten worden soms nog steeds gevormd, maar veel minder vaak dan voorheen en merkbaar kleiner. En over het algemeen begon mijn kat er beter uit te zien, minder af te werpen, de conditie van de oren en ogen te verbeteren, de geur uit de mond verdween.

Valeria, de minnares van de vier mesissen:

- Ik heb al mijn pestkoppen op verschillende tijden op straat opgehaald. Ze heeft behandeld, ingeprent, nu leven we in een groot en gelukkig gezin en houden we zachtjes van elkaar. Toen de revalidatieperiode voorbij was, werd elk nieuw gezicht geleidelijk overgebracht naar Go Natural. De positieve recensies op internet maakten indruk op me, maar in de praktijk was ik ervan overtuigd dat de meeste van hen gelijk hadden. Het enige gebrek aan eten - een sticker met een Russische compositie is vaak gewist of bekrast, het is moeilijk te lezen en alles is in het Engels op de originele verpakking.

bevindingen

Na het analyseren van de kenmerken, samenstelling en andere informatie over de feed Go! Natural Holistic kan dit dier veilig aanbevelen voor het dagelijks voeren van uw huiskatten en katten. De onbetwiste voordelen van dit merk zijn onder andere:

  • balans van eiwitten, koolhydraten en vezels;
  • buitenlandse productie (en daarom, strenge kwaliteitscontrole);
  • het gebruik van natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke voeding;
  • aanvaardbare prijzen voor feeds van deze klasse;
  • gebrek aan chemische conserveringsmiddelen en smaakstoffen in de samenstelling;
  • verrijking met micro- en macro-elementen, enzymen, vitamines, prebiotica en probiotica;
  • voer roept bijna nooit het uiterlijk van allergische reacties op, omdat ze geen graancomponenten bevatten.

De nadelen van voer zijn onder andere:

  • niet altijd in gemakswinkels;
  • hoge kosten (maar elk vergelijkbaar hoogwaardig voedsel kost ongeveer hetzelfde);
  • gebrek aan informatie over ingeblikt voedsel in de vorm van taarten op de website van de fabrikant.

GAAL NATUURLIJKE holistische katten

Registreer om een ​​beoordeling achter te laten.
Het duurt minder dan 1 minuut.

Canadese feed Gow niet zo lang geleden verscheen op de Russische markt, maar nog steeds genoeg tijd verstreken om hun kwaliteit te beoordelen. Ik wil eigenaren van huisdieren er niet van weerhouden Gow te voeren, deze feeds hebben een behoorlijke combinatie van prijs en kwaliteit gedurende een behoorlijk lange tijd. Hoewel er recentelijk geen sprake is geweest van een niet erg goede neiging tot verslechtering van de kwaliteit met een stijging van de prijs van diervoeders. Ik hoop dat de fabrikant dit feit in aanmerking zal nemen, anders zal de positie in de markt definitief verloren gaan. Volgens de fabrikant passen alle ingrediënten een drievoudige veiligheidscontrole toe en worden ze bij lage temperatuur verwerkt, wat bijdraagt ​​aan de veiligheid van voedingsstoffen in grondstoffen. Hoewel dit, afgezien van de hoeveelheid afzonderlijk toegevoegde vitamines, niet veel helpt, is meestal de aanvullende introductie van synthetische vitamines vereist met een slechte beginkwaliteit van grondstoffen of onjuiste verwerking. Maar eerlijk gezegd is geen droogvoer compleet zonder toevoeging van vitamines. In het voer van Gow zit heel veel ingrediënten, tot de ongebruikelijke kattenpapaja of ananas, ik ben er niet zeker van of deze ingrediënten nodig zijn voor huisdieren, dit is hoogstwaarschijnlijk een commerciële zet voor de eigenaren. Maar over het algemeen is het echt een holistisch voer en kan het worden gebruikt als dagelijks voedsel voor katten.

Voor de feed "Go Natural Holistic" doorgegeven van de beroemde RK. Ik heb 2 katten met allergische reacties en problemen met de stoel van Royal Kanin. Ik koos voor een holistische klasse uit voer en heb hierop gerekend, omdat het een uitstekende samenstelling heeft en de fabrikant een goede reputatie heeft. Rekening houdend met de kenmerken van mijn katten, koos ik de groene lijn "voor katten met spijsvertering en allergische aandoeningen."
Dit is een granenloos voedsel dat is verrijkt met alle noodzakelijke enzymen en prebiotica die zorgen voor de normale werking van het maag-darmkanaal. Inderdaad, een week na de introductie van het voer verbeterden ze hun ontlasting en veranderde hun gedrag. Katten begonnen minder te slapen en gedroegen zich actiever.
De voedingssnelheid is aangegeven op de verpakking. Mijn katten eten 60 gram per dag, elk. Consumptie is zo zuinig, omdat het voedsel evenwichtig en voedzaam is.
Het percentage eiwitten - 48%, vet - 18%, vezels - 1,5%. Voor katten zijn dit zeer goede indicatoren.
De samenstelling is volledig afwezig tarwe en maïs. Deze componenten zijn niet gunstig. De fabrikant heeft ze vervangen door groenten en fruit. Er zijn ook geen chemische conserveermiddelen in het voer. Ze worden vervangen door een natuurlijk ingrediënt - rozemarijn, dat niet schadelijk is voor de gezondheid en de eetlust verhoogt.

Go Natural kattenvoer: beoordelingen, recensies, aanbevelingen

Go Natural holistic is een uitstekend gebalanceerd kattenvoer van een Canadese fabrikant. Go verwijst naar het voeder van de holistische klasse, dat wil zeggen voedsel gemaakt van de beste ingrediënten (ook geschikt voor mensen), rekening houdend met de kenmerken van de spijsvertering van de kat en met de toevoeging van alle noodzakelijke stoffen - mineralen, vitaminen, probiotica. Dit voedsel voorkomt het optreden van vele ziekten - obesitas, nierproblemen en het maag-darmkanaal. Goed eten verlengt het leven van een kat en Go Natural - zonder twijfel, lekker eten.

assortiment

Op de Russische markt wordt Go Natural vertegenwoordigd door drie variëteiten die handig zijn gemarkeerd met de kleur van de strip op de verpakking:

  • groen - pitloos voedsel voor katten en katten met een gevoelige spijsvertering;
  • roze - voor kittens en katten, met kip, fruit en groenten;
  • violet - ook voor kittens en katten, 4 soorten vlees in één verpakking.

De kosten van alle drie soorten zijn ongeveer hetzelfde, Go - heel betaalbaar voedsel. De prijs is vergelijkbaar met de prijzen van Royal Canin, en de kwaliteit is meerdere malen beter.

Ingeblikte en met spider gemarkeerde Go is niet te koop, dus als je je huisdier wilt verwennen, kun je af en toe ingeblikt voedsel van andere fabrikanten kopen. Helaas is er ook geen veterinaire lijn.

beoordelingen

Beoordelingen van eigenaren van katten die Go kopen zijn bijna altijd lovend (behalve in gevallen waarin het voer niet paste in verband met de individuele kenmerken van het dier - dit gebeurt met elke fabrikant).

Zeker, "Go 4 types of meat" bevat 50% eiwit (in andere soorten voedsel is dit percentage 30-35) - voor een kattendieet is deze optie correcter en nuttiger, maar katten die niet gewend zijn aan een hoog eiwitgehalte kunnen een allergische reactie veroorzaken:

In dit geval is het beter om een ​​andere optie te kiezen, bijvoorbeeld voor katten met een gevoelige spijsvertering.

Gedetailleerde overweging

De belangrijkste indicatoren van diervoeders - is het gehalte aan eiwitten, koolhydraten, vetten en as. Voor Go kan worden gesteld dat al deze indicatoren optimaal zijn en dat er dieetopties zijn, zowel normale als eiwitrijke (50% eiwit), waarvan wetenschappers het nut bewijzen. Hoe meer eiwitten in het voer, hoe minder koolhydraten erin (het vetgehalte is hetzelfde in alle Go-voedingsmiddelen), waardoor het risico op obesitas wordt verminderd.

Het asgehalte, dat wil zeggen het mineraalgehalte, is ideaal - 6-7% (in een eiwitrijk dieet - 8%, iets hoger dan het ideale, maar binnen het normale bereik).

De hoofdindicatoren zijn dus perfect gebalanceerd en voldoen aan de kenmerken van het kattenlichaam. Het is echter net zo belangrijk van welke producten eiwitten, vetten en koolhydraten worden verkregen. Laten we de samenstelling eens nader bekijken:

  • De eiwitten in Go zijn uitsluitend van dierlijke oorsprong, verkregen uit natuurlijk, vers vlees van kip, eend of kalkoenvlees, met toevoeging van beendermeel. Het voer omvat ook zalmvlees en vismeel - in hoeveelheden die niet schadelijk zijn voor het huisdier. Het is erg belangrijk dat het hydrolysaat van vleesproducten niet wordt gebruikt (dit is de naam voor de vleescomponenten van de laagste kwaliteit).
  • Feed Go - korrelloos. Dit maakt ze bijzonder aantrekkelijk in de ogen van deskundige felinologen, omdat complexe koolhydraten in granen slecht worden geabsorbeerd en tot slechte gezondheid van katten leiden. Dit geldt vooral voor maïs - de goedkoopste vulstof voor kattenvoer. Er is niets zoals dit in Go.
  • De vetten die nodig zijn voor het lichaam van katten worden voornamelijk vertegenwoordigd door vis (zalm) en kippenvet - dit zijn zeer belangrijke componenten voor de gezondheid van een kleine roofdier. Ze bevatten stoffen zoals omega-3-zuren en taurine.
  • Fruit, groenten en greens in het voer zijn perfect op elkaar afgestemd - het is natuurlijk alfalfa (een echt warenhuis voor voedingsstoffen, het reinigt de nieren en heeft een antiallergeen effect), veenbessen (voorkomt cystitis en nierstenen), gedroogde wortels en appels (normaliseren cholesterol en bloedsuiker); Spinazie, broccoli, bosbessen, enz. Zijn ook opgenomen in de verschillende voeropties.
  • Go bevat geen chemische conserveringsmiddelen. Deze functie wordt uitgevoerd door natuurlijke rozemarijn - het stimuleert onder andere ook de eetlust en het metabolisme en vernietigt ook onaangename geur uit de mond.
  • Om de spijsvertering van het dier soepel te laten werken, zijn verschillende enzymen en probiotica opgenomen in het voer, bijvoorbeeld lacto- en bifidobacteriën.
  • Uiteraard is ook de volledige benodigde hoeveelheid mineralen en vitamines inbegrepen (deze zijn te vinden op de verpakking van de voerbak).

Go Natural kattenvoer: beoordelingen en analyse van de samenstelling

Cat Feed Review Go!

Droog en nat kattenvoer Go! ("Gou") worden in Canada geproduceerd door Petcurean Pet Nutrition. De officiële site is https://www.petcurean.com/, waar u informatie kunt vinden over de composities, voedingssnelheden, etc. (in het Engels). Food Go verwijst naar de holistics.

Het Go-merk produceert ook hondenvoer. Petcurean Pet Nutrition produceert ook honden- en kattenvoer Now Fresh, Summit, Gather.

Ga voersamenstelling

Laten we de samenstelling van kattenvoer Go onderzoeken met het voorbeeld van "SENSITIVITY + SHINE, Duck Recipe for Cats" (met een eend, voor kittens en katten). Je kunt het in de afbeelding hieronder zien (klik erop om het te vergroten voor meer leesplezier):

Hierboven - een foto van de compositie uit het pakket (aan de linkerkant is het origineel, aan de rechterkant - een vertaling in het Russisch). Hieronder staat een screenshot van de officiële site.

De eerste ingrediënten zijn vlees, maar de vertaling in het Russisch is niet correct. Een eend zonder been is een eend zonder been, geen verse eendfilet; eendenmaaltijd - eendenmeel, niet "uitgedroogd eendenvlees" (het blijkt dat de importeur de samenstelling verfraaid heeft). Deze twee ingrediënten, samen met geheel gedroogde eieren, zijn een bron van dierlijke eiwitten.

Bronnen van koolhydraten - erwten, erwtenmeel, tapioca, linzen en kikkererwten (kraakpruimen in het origineel) bevinden zich op de vierde tot de achtste plaats. Hoewel kikkererwten en linzen ook veel bevatten (ongeveer 20% en 10%, respectievelijk van het totale ingrediënt) van plantaardig eiwit.

Kippenvet is een bron van verzadigde vetzuren. In de oorspronkelijke beschrijving van de compositie werd verduidelijkt dat het werd bewaard met behulp van tocoferolen (natuurlijke conserveermiddelen, een bron van vitamine E). Ook helemaal aan het einde is er nog een conserveermiddel (ook natuurlijk) - gedroogde rozemarijn.

Er moet ook een "natuurlijke smaak" worden vermeld, die niet is gespecificeerd. De overige ingrediënten zijn verschillende additieven die zijn ontworpen om het voer te verrijken met bepaalde heilzame stoffen.

Voors en tegens

Een van de voordelen van feed Gow:

  • de bron van eiwitten zijn vleesingrediënten;
  • korrelloze samenstelling (geen tarwe, maïs en andere granen);
  • natuurlijke conserveringsmiddelen en smaakstoffen;
  • hoog gehalte aan vitaminen, mineralen en andere heilzame stoffen;
  • wijdverspreid is, is er in de meeste dierenwinkels.
  • niet aangegeven percentage van de hoofdingrediënten;
  • geen "eendenvlees" enz., maar "eend", "eendenmeel" wordt gebruikt - dergelijke ingrediënten kunnen bijproducten bevatten;
  • hoge prijs (vergelijkbaar met analogen).

Cat Food Go - beoordelingen

Er zijn nogal wat pagina's op het Pet Owners-forum om Go Natural Holistic-feed van een Canadese fabrikant te bespreken. Hieronder hebben we een paar reviews verzameld van diegenen die hun kat of een kat voedden / voedden met deze feed.

Veterinaire beoordelingen

Klantrecensies

We kopen Go Natural Sensitivity + Shine met zalm en forel, de kat is oud en gevoelig voor spijsvertering. Bovendien was ze in het asiel slecht gevoed, was erg dun en uitgeput, dus kozen ze voor voedsel met een goede samenstelling zodat de kat aankwam. De kosten van een zak met een gewicht van 3,63 kg zijn ongeveer 3000 roebel, maar gelet op de samenstelling (visfilet, veel vitamines, alle natuurlijk, geen graan), is de prijs gerechtvaardigd.

De geur van voedsel is erg sterk, maar ik ben gevoelig voor deze geur, mijn moeder zegt dat hij acceptabel ruikt. Korrels zijn klein, ontworpen voor kittens en volwassen katten van kleine rassen. Zoals alle feeds is er doseringsinformatie voor katten met verschillende gewichten op de verpakking.

De kat eet dit eten smakelijk, in slechts een maand kreeg hij 2 kilo ontbrekend gewicht. Het uiterlijk is veel beter geworden, voordat het onmogelijk was om zonder medelijden te kijken. Ik denk dat Go-eten goed is, een enkele min is de prijs die de portemonnee raakt als je meer dan één kat hebt.

In ons huis zijn er twee staarten, een hond en een kat. We hebben kattenvoer opgepikt, probeerden holistisch uit de mond, Go Natural en Grandorf. We stopten bij de laatste, maar vandaag de resultaten van Go Natural. Na de Uitwisseling bleek dat er een negatieve reactie was op de kip, en met een eend ging, daarom kozen ze ervoor.

De korrels zijn klein, helder. Volgens de normen van voeding, zou onze kat 36 gram per dag moeten zijn geweest, maar het was noodzakelijk om meer te geven, anders werd ik 's morgens vroeg wakker om te worden gevoed. De stoel helderder, blijkbaar vanwege de lichtere korrels, werd zachter en met een meer onaangename geur. Een week lang was een kleine tutu uitverkocht en zijn we met een konijn overgestapt op Grandorf.

Waarom de geur van de stoel sterker werd en de voedingsnormen niet genoeg waren, is het niet duidelijk. Misschien is op het eerste gezicht een goede samenstelling niet zo goed, maar hoeveel procent vlees erin is niet aangegeven. En ook kippenvet en eipoeder kunnen worden gemaakt van kippeneieren? Over het algemeen is dit voedsel niet geschikt voor katten die geen vrienden met kip zijn.

Mijn kat eet nu droog voedsel Ga met een eend, daarvoor at Naw van hetzelfde bedrijf. Allereerst merk ik op dat het goedkoper is om duur voedsel van hoge kwaliteit te voeren dan goedkope levensmiddelen van lage kwaliteit. Met een gewicht van 4 kg per kat wordt minder dan duizend roebel per maand uitgegeven, een zak van 3,6 kg is genoeg voor 4 maanden. Dit is afhankelijk van als je nog steeds ingeblikt voedsel en lekkernijen koopt.

Bij het voer zijn Gow-pellets donkerder dan die van Naw, en de geur is vleziger. Kitty eet het heel goed. Ik probeerde ook werfkatten te geven, zelfs beter te eten) De kat heeft altijd vrije toegang tot water, nadat elke voeding het drinkt. De conditie van de wol is goed, de activiteit is normaal, loopt soms hier en daar, en ligt soms een halve dag op de bank. Over het algemeen ben ik tevreden met alles, ik raad Gow's feed aan.

Prijs en waar te kopen

Je kunt droogvoer en ingeblikt voedsel van dit merk kopen in:

  1. "Old Farm" (link):
    • Ga verpakken 3,63 kg - vanaf 1932 roebel;
    • Ga verpakken 7.76 kg - vanaf 3040 wrijven.
  2. "ZooPassage" (link):
    • Verpakking Ga 0,23 kg - van 215 roebel;
    • Verpakking "Go" 1,82 kg - van 1322 roebel;
    • Ga verpakken 3,63 kg - vanaf 1968 roebel;
    • Verpakking "Go" 7,76 kg - van 3097 roebel.

De bovenstaande prijzen zijn bij benadering, actueel in september 2017. De exacte kosten, zie de dierenwinkels op de bovenstaande links.

Conclusies over de feed "Go" voor katten

Meestal over het Go-voer voor katten, de beoordelingen zijn positief, maar slechts enkele mensen merken op dat het niet bij hun huisdier paste. De samenstelling is goed genoeg, zodat de site "PetObzor" dit voedsel kan aanbevelen als het hoofddieet voor uw katten en katten.

Brengt Hills over naar een soort holistisch, zoals Origenes?

Brengt Hills over naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25/01/13 10:10

Welkom! Dit is niet de eerste week dat ik me afvraag of het de moeite waard is om twee van mijn Gavriks van Hills naar neutraal over te zetten voor een betere compositie. Lees alle composities van het holistische feedtype opnieuw. Net als Origenes, in samenstelling (ingrediënten), blijkt het de juiste udealny te zijn (wat niet gezegd kan worden over Hills). De prijs van Origin is hetzelfde als die van Hills. In principe zullen beide katten (de oudere Samson (Siberische) 2 jaar en 2 maanden, de jongere Tyson (Schotse vouw) volgende maand (februari) een jaar oud zijn) alle heuvels van zijn leven droog eten (eerst voor kittens, nu voor onzijdig) als een delicatesse geeft zelden heuvels in blik. Aan de ene kant gaat het goed: ze gaan goed naar het toilet, de wol is prima, urinetests zijn normaal, ze eten iets minder dan de aangegeven norm. De oudste weegt 6, 2 kg, de jongste 4, 5 kg. Maar recentelijk rust de gedachte niet dat de samenstelling van Hills veel te wensen overlaat. Het zou natuurlijk wenselijk zijn dat ze het beste hebben, maar ik ben bang dat een nieuw voer niet zal "weggaan". Aan de andere kant klagen zelfs degenen die zich helemaal voeden met ronduit afval zoals Whiskas voorlopig niet over iets. Het is beschamend dat het in Origenes al 20% vet is, en in die heuvels, die we nu eten - 11%. Ook, ongeacht hoe gezeten de zeehonden zijn. Ik zou erg dankbaar zijn voor uw feedback over het voeden van Origenes van gecastreerde katten en in het algemeen voor eventuele gedachten over

re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25/01/13 10:12

re: re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25-01-13 10:18

re: re: re: Breng je van Hills over naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25/01/13 10:19

re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25/01/13 11:25

Een ander ding over Alma Nature dacht erover na, ze lijken minder vet en ingeblikt voedsel in de visversie te hebben, en ze hebben ook dezelfde samenstelling als Origenes zonder enige gevaren en twijfels.

re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25/01/13 13:45 uur

Nu, nadat ik weg ben en ik niet, kies ik de natuur tussen Alma en Go. Het is zo schattig, ik praat hier tegen mezelf. Misschien is er tenminste iemand op de hoogte van deze feeds?

re: re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 25/01/13 21:21 uur

Een jaar geleden besloot ik om ook een kat en een kitten te vertalen voor holistisch voer, ik heb het gekregen en heb het besteld, daarvoor hadden we koninklijke herdershond en voedden we verschillende keren nutra.
In het begin snoof mijn koshak aan een nieuwe kak, probeerde het niet meteen (maar op dezelfde dag namen ze het risico)
in go zijn er drie soorten: twee met kip en één voor een gevoelige spijsvertering met vis, ik heb er geen vis mee gegeten, de kat met plezier, bij kip is er een vetgehalte van 18% en 20% ik koop beide soorten. heeft ze onlangs gewogen en het gewicht van beide is ongeveer 5 kg. (onvolledig)
in de loop der tijd hadden ze de tijd om het te proberen en de kooien met almo insloeg hem met plezier, maar na langdurige zoektochten naar de exacte samenstelling van het eten, ontdekte ik dat er kippengluten in de almo waren.
Er is nog steeds een vergelijkbare wetenschap met 14% vet, met kalkoen, katten houden van, maar nemen niet
Eerder in het voer was er geen geur (natuurlijke vis), en toen een kat in een nieuw pakket verscheen met de geur van vis, stelde het het niet echt op prijs en besloot ik de oorsprong te nemen.
de katten aten het, maar de urinegeur was te verschillend en ik weigerde de oorsprong.
Af en toe behandel ik dakloze katten.

re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 26.13.13 17:34 uur

We hebben Origenes de tweede maand gevoed, matig aan het eten, niet aankomen, wol in de bestelling en we zijn over het algemeen tevreden, de dokter zei dat alles daar zo in evenwicht is dat er geen extra voer nodig is voor het onzijdige. Het hangt echter allemaal af van de kat en zijn spijsvertering. Sommige konden om welke reden dan ook niet worden overgedragen. Het enige dat ik kan opmerken is dat onze kat slecht reageert op een verandering van voer. In het nieuwe jaar vertrokken mijn ouders naar de ouders en mijn moeder voedde de kat met een hondenpiano (eten is professioneel, dik en erg voedzaam) en ondanks het feit dat Simba een kom met Origenes had, gaf hij toch de voorkeur aan hondenvoer. Dus vanwege deze verandering van dieet, was er een fout in de spijsvertering. Roombommen werden lang en zorgvuldig schoongemaakt, maar na een paar dagen daar te zijn geweest, werd de kat comfortabel en verbeterde de spijsvertering. Nu is alles stabiel en zelfs volgens de klok (de kat loopt om 22.30 uur in de pot), waar ik constant verbaasd over ben. Ik raad u aan om een ​​klein pakketje te kopen en het te proberen, als dat zo is, is het beter om grote sachets van 2, 5 kg te kopen (het is winstgevender, we hebben lang genoeg genoeg) tussen de 1200-1300 roebel. Veel succes en gezondheid voor je knappe!

re: re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 26/01/13 18:52 uur

reageert slecht omdat katten geen hondenvoer kunnen krijgen!

re: re: re: Breng je van Hills over naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28-01-13 09:13

Bray, d.w.z. Kan ik het aan Gow geven, en dan Naw? En waarom niet Naw met 14% vet, wat katten leuk vinden?
We hebben de liefde van Koshakov. Niet meteen, natuurlijk, het kwam allemaal samen. Aanvankelijk werden ze opgesloten in verschillende kamers (dus voor elke brandweerman). Hij was minderjarig voor de oudste, en hij was niet gewend aan dergelijke "kalfs- tederheid" - hij rende weg, siste soms zelfs eerst. Maar nu slapen ze samen, likken ze elkaar. Er zijn natuurlijk gevechten met hen, maar het is duidelijk dat ze spelen, ze worden gewoon gek. Hoewel ik goed naar ze kijk, zoals ze zeggen: "het is beter om te ontlopen dan om tekort te komen."

re: re: vertaalt het van heuvels naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28-01-13 09:21

Dar954, wat voor soort voedsel heb je te eten? Kip of vis? Is het mogelijk om de een of de ander te geven, of is het beter om te stoppen bij een ding? Geef je ze ingeblikt voedsel? Hoe houd je een open zak eten? en als er speciale opslag nodig is? Bedankt!

Re: Re: Re: Re: Verleg je van Hills naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28-01-13 09:46

Re: Re: Re: Re: Re: Breng je van Hills over naar een soort holistisch, bijvoorbeeld Origenes? 28-01-13 10:13 uur

Bedankt, ik keek naar de tafel, goede informatie voor reflectie. Zo blijkt dat we Go zullen proberen. En je kunt iets geven met één smaak van Gow, dan met een andere? Of beter niet? In eerste instantie wilde ik Origenes, maar ik zag een paar reviews dat hij niet ging, hoewel lekker eten, maar ik zag zulke recensies over Gow niet. En nog een vraag: we zijn gepland voor degelmentatie in februari en Tyson (het jaar wordt 12 februari) heeft een routineuze vaccinatie. Wanneer degelmentizatsii en vaccinatie katten Elvestin geven. Hoe lang na de vaccinatie is het beter om te beginnen met het overbrengen naar een ander diervoeder? En hoe lang blijven druppeltjes Elvestin geven? Tot nu toe is de vertaling niet compleet, toch?

Re: Re: Re: Re: re: re: Vertalen jullie vanuit Hills naar elke holistische, zoals Origen? 28-01-13 10:43 uur

er zijn praktisch twee soorten, meestal kip, maar in de tweede is er een eend in een compartiment met kip en kalkoen (maar nog steeds wild), maar dit is compleet anders met vis. Ik neem het niet, hoewel de kat met plezier at. een fabrikant kan zijn als je bijvoorbeeld van katten houdt.

Re: Re: Re: Re: Re: re: re: Vertalen jullie vanuit Hills naar elke holistische, zoals Origen? 28-01-13 10:00 uur

Heel erg bedankt voor het beantwoorden! Iets dat ik helemaal heb opgestart. Sorry als ik vraag vuilnis, maar toch wat is beter dan Gow of Naw? Ik kijk hier, Naw is duurder. Alle ogen al in deze tabellen keken door. Het blijkt dat Taurine in Nau meer is dan in go. En taurine zou des te beter moeten zijn. En fosfor in na minder.
En waarom neem je de vis niet?

Re: Re: Re: Re: Re: re: re: Vertalen jullie vanuit Hills naar elke holistische, zoals Origen? 28-01-13 11:08 uur

Simson en ik hadden nooit problemen met de spijsvertering, hoewel we hem naar het vuur brachten (de zwerfkat heeft daar gebaard en de vrouw van een van de brandweermannen heeft de kittens vastgemaakt), d.w.z. leefomstandigheden waren niet zo warm. Hij at alles, de stoel was goed en het probleem was slechts één keer, toen ik (zo'n dwaas), na verhuizing naar een ander appartement, vergat hem wolpasta te geven. Nu geef ik de hele tijd pasta, er zijn geen problemen (ttt). Maar we hebben Tyson van een huiskat genomen, en hier hadden we veel problemen met hem: hij schond (wel, hij werd niet helemaal belazerd, maar hij liep gemakkelijk rond) hij 5-6 keer per dag, we sleepten hem naar de dierenartsen, stopten hem vol met allerlei vuilnis, toen kregen we te horen dat hij eet gewoon te veel (hij heeft geen tijd om iets te verteren). Toen brachten ze hem over van de ene heuvellandschap naar de andere - ze dachten dat het misschien zou helpen. Ik had nog steeds tijd om zijn eten bij een senior te pakken - hij begon ook te lopen, ook myagkov. Toen was alles in orde en was er geen probleem om over te zetten naar voer voor eunuchen. En nu lijkt het mij dat hij soms krabt, ik zondig op eten, omdat Frontline-verwerking werd uitgevoerd en wanneer de phytomines "schone huid" dronken was, stopte het met krassen.

Re: Re: Re: Re: Re: re: re: re: Verleg je van Hills naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28-01-13 12:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: re: Vertalen jullie vanuit Hills naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28/28/13 14:26 uur

Tot nu toe blijkt dat de schalen in de richting van Go (korrelloos) leunen. Waarschijnlijk zullen we als volgt handelen: de getallen op 15 februari (vrijdag) zullen Tyson vaccineren en vanaf maandag (18 februari) beginnen we langzaam nieuwe voeders te proberen. In de online winkel waar we de heuvels bestelden, verkocht een set zakken van 230 gram. (in een set van 2 zakken met Go (2 verschillende soorten) en 1 Naw). Laten we proberen wat het beste werkt, en daar stoppen we bij. Bedankt voor de verduidelijking en voor het delen van uw ervaring!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: re: re: Vertalen jullie vanuit Hills naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28/13/3 15:53 ​​uur

Volledig granenloos gaan is 4 soorten vlees Go! Natuurlijke kattenkip, Turkije eend
er is geen rijst, in tegenstelling tot de tweede, rijst is ook koolhydraat.
Gemalen rijst
De hele, geschilde hele rijstkorrels, de zogenaamde witte rijst, is een hoogwaardige bron van koolhydraten, eiwitten en sticks. Boven alles - een natuurlijke remedie voor het fixeren van de stoel en het verlagen van cholesterol. Minst allergeen product van granen.
maar in beide zijn er aardappelen (en ook koolhydraten)
aardappelen
Het wordt samen met de schil gebruikt, waarin alle nuttige stoffen zijn verwerkt. Aardappelen bevatten koolhydraten, zink, koper, ijzer, kalium, magnesium, vitamine B en C, niacine.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: re: re: Verleg je van Hills naar een soort holistisch, zoals Origenes? 28-01-13 16:37 uur

Ik ben helemaal in de war met de composities van NOW en GO.
Om precies te zijn, hoogstwaarschijnlijk is er geen ontbijtgranen in NOW (zoals het is geschreven op het pakket met voedsel).
En op de verpakking is het de moeite waard dat de eieren heel zijn.
Het enige ding is duidelijk dat rijst trage of complexe koolhydraten is, en aardappelen zijn snelle koolhydraten.
Nu denk ik dat je misschien NU moet kopen? Is dat 31/18 (eiwit en vet)
maar hier wordt het slechter beschouwd dan http://cat.dacha-dom.ru/suchie-korma.shtml

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re: re: Verleg je van Hills naar een soort holistisch, zoals Origenes? 29-01-2013 09:22

Ja, mijn brein is sinds de dagen van het instituut niet zo gekookt. Gisteravond spotte ze met haar man - de lay-out van de voors en tegens deed hem)))) Maar min of meer iets werd duidelijk:
NU: korrelloos, 2 soorten - normaal en voor ouderen / vet, d.w.z. we passen een weergave.
GO: 1 smaak (kip en fruit) - graan, 2 smaken (4 soorten vlees en vis) - granenloos.
Graan GO is het meest calorierijke en het eiwit is hetzelfde als in NOW 31-32% en GO-eiwit in granen is veel meer dan 48-50%.
Vet overal tellen hetzelfde.
Fosfor is het minst in NU 0, 6%, dan gaat graan (kip) GO 0, 8%, korrelloos GAAN met elkaar 1, 1% fosfor. Hier is de vraag: wat is het effect van fosfor? is het op de een of andere manier gerelateerd aan de vorming van stenen?
Taurine vooral in NU 2,4 g, in alle GO 2,1 g taurine.
En NU is een beetje duurder (maar in termen van 1 kg blijkt het allemaal goedkoper te zijn dan onze Hills van vandaag, ongeveer 10 roebel per 1 kg).
Volgens de resultaten van onze familieraad van gisteren, is de volgende beslissing genomen:
koop 4 zakken van 230 gram per monster met verschillende smaken / composities - 1 type NU en 3 soorten GO, en zie wat de katten leuker vinden. Nou ja, de meesten proberen het natuurlijk, zoals daar. Hoewel ik meer neig naar onbreekbare GO-varianten of NU (hij is ook grenzeloos), maar je moet nog steeds rechtstreeks rekening houden met de mening van diervoeders)))))

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen op berichten antwoorden. Registreer u en meld u aan bij de site door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren in het rechter venster en u kunt berichten beantwoorden.

Lees, voordat u een vraag op het forum stelt, het onderwerp: "Hoe stelt u een vraag vet.rachu", en een lijst met antwoorden op veelgestelde vragen, het zal u helpen tijd te besparen en sneller een antwoord op uw vraag te krijgen.
Besteed speciale aandacht aan het document: Symptomen van dierziekten. Misschien kunt u in uw situatie geen reactie op het forum verwachten, maar u moet dringend een arts bellen of het dier naar een dierenkliniek brengen!

Go Natural Holistic Feed Review - Varieties, Composition, Evaluation

Go Natural Rants is een prestatie van het Canadese Petcurean. Scharrelvlees met vrije uitloop werd gebruikt als grondstof en hormonale preparaten werden niet gebruikt bij het voeren ervan. Ook in de line-up zijn er variëteiten van voedsel op basis van vis (forel, zalm, haring) en eenden. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en zelfs geschikt voor menselijke voeding. Dit feit en unieke productietechnologieën maken Go Natural Holistic voedsel een uitstekende keuze voor katteneigenaren. De kleine korrelgrootte maakt het geschikt voor zowel volwassen huisdieren als kittens.

Voedsel van roofdieren in de natuur is hoog-eiwit, praktisch vrij van plantaardige componenten en koolhydraatvoedsel, daarom moet vlees de basis zijn van het dieet van de kat. In industriële feeds van economy- en premiumklassen, die de belangrijkste 'plank' van de verkoop op de markten voor kattenvoeding bezetten, zijn granen het belangrijkste onderdeel, dat in tegenspraak is met het principe van het voeren van carnivoren en niet aan hun voedingsbehoeften kan voldoen.

Holistisch - is voedsel, dat de basis is van vlees. Ze behoren tot het segment van super premium-producten. De nieuwste moderne technologieën voor warmtebehandeling van grondstoffen hebben het mogelijk gemaakt om diervoeders te maken waarin alle nuttige eigenschappen van producten maximaal worden bewaard - Go Natural Holistic.

Go Natural (Go Natural) bevat drie feedlijnen:

  1. 1. Ga! Fit + Free is een eiwitrijk graanloos product.
  2. 2. Ga! Gevoeligheid + glans - voedsel voor katten met overgevoeligheid voor de componenten van het voer en vatbaar voor allergieën.
  3. 3. Ga! Dagelijkse verdediging - volkoren dagelijks voedsel.

Het is de moeite waard eraan te denken dat een kat voor de normale ontwikkeling van alle lichaamssystemen verschillende voedingsstoffen nodig heeft: eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, vitamines en mineralen. Voeding, bestaande uit slechts één eiwit, kan niet zorgen voor normale groei en ontwikkeling: het lichaam zal een tekort hebben aan andere voedingsstoffen.

Omdat dieren momenteel gevoelig zijn voor graangewasallergieën, produceert het bedrijf granenloze producten.

Het voer bevat vier eiwitbronnen: kip, eend, kalkoen en vis. Er zit geen graan in de voeding, maar er zijn plantaardige eiwitbronnen toegevoegd die nodig zijn voor de kat - peulvruchten, aardappelen en tapioca. Om de spijsvertering te behouden, worden probiotica en prebiotica toegevoegd, antioxidanten worden toegevoegd om het immuunsysteem te versterken en taurine is verantwoordelijk voor het werk van visie, hart en reproductieve functies. Dit is een compleet product dat is ontworpen voor het dagelijks voeren van katten en kittens.

De naam van de macht vertaalt zich als "Gevoeligheid en Glitter." Sommige dieren hebben een neiging tot allergieën of overgevoeligheid voor voedselcomponenten. Vertegenwoordigers van sommige rassen, evenals katten die een ziekte hebben gehad of verzwakt zijn door verschillende levenssituaties, werden "beloond" met deze aanleg. Voor deze categorie dieren heeft Petcurean kitten en volwassen voedsel gemaakt op basis van forel, zalm en haring. Het is een graanloos product met een uitstekende smaak, ook ideaal voor katten met dik lang haar: de aanwezigheid van visolie, rijk aan Omega-oliën, staat garant voor de schoonheid en kwaliteit van de vacht.

Naast het dieet met vis wordt het bereik van voeders voor een gevoelige spijsvertering aangevuld met voeding met eend, de voedingscomponent voor katten met bijzondere gevoeligheid. De samenstelling van het voer is in detail uitgewerkt om het optreden van allergische reacties te voorkomen: het percentage eiwit en vet wordt verlaagd, er is geen gluten, alleen hoogwaardige ingrediënten worden gebruikt. Voedsel bevat waardevolle voedingsstoffen zoals lijnzaad - een bron van omega-3 vetzuren, vitaminen en mineralen en cichoreiwortel - een derivaat van inuline, evenals prebiotica en probiotica om de functie van het maag-darmkanaal te normaliseren.

Als een dagelijks voedsel voor katten en kittens ontwikkelde het bedrijf een rantsoen op basis van kip met groenten en fruit, dat 'dagelijkse bescherming' wordt genoemd. Dierlijke eiwitten vormen een derde van het dieet, waardoor het huisdier vol kan blijven en zich goed kan ontwikkelen. Hele rijst en havermout worden gebruikt als een extra energiebron, bessen, fruit en groenten zijn een bron van nuttige vezels en natuurlijke antioxidanten ondersteunen de immuniteit van de kat in verschillende stadia van zijn leven.

Na het analyseren van de rantsoenen van Gow Natural, kunnen we conclusies trekken:

  • De voeders bevatten een hoog percentage eiwitten, waarvan de bronnen zijn gespecificeerd en die op de eerste plaats in de ingrediëntenlijst staan: dit zorgt ervoor dat vlees de voedingsbasis is. Bij de productie van diervoeders gebruikte verse vleesproducten, zoals vermeld door de fabrikant. Bronnen van dierlijke eiwitten zijn vogels en vissen, wat overeenkomt met de natuurlijke voeding van katten.
  • Bronnen van dierlijk vet, die verantwoordelijk zijn voor de energie en smaak van voedsel, zijn kip en zalm - hoogwaardige componenten die Omega 3- en 6-vetzuren bevatten, noodzakelijk voor het lichaam van de kat.
  • Erwten, haver en aardappelen - de koolhydraatcomponent van het dieet - zijn noodzakelijk voor de kat en zijn veel nuttiger dan maïs en tarwe, die de basis vormen van de economie en de meeste premium rantsoenen. Bessen en fruit zijn een extra bron van vezels en zijn nodig voor een goede spijsvertering, evenals prebiotica en probiotica.
  • Lijnzaad heeft een positief effect op de hersenontwikkeling, de activiteit van het spijsverteringskanaal en ondersteunt het werk van het hart.
  • De aanwezigheid van nuttige additieven verbetert de evaluatie van voedsel: rozemarijn wordt gebruikt als een natuurlijke smaakversterker, antioxidant en conserveringsmiddel om de versheid van het product te helpen behouden, en de Yucca Shidiger-plant neutraliseert onaangename geuren uit de kattenbak.
  • Alle mineralen en vitamines worden gepresenteerd in de juiste percentages, wat een gebalanceerde samenstelling en gezondheid van het huisdier garandeert.

De voordelen van het gepresenteerde vermogen kunnen worden aangegeven:

  1. 1. Hoge verteerbaarheid van voeding. Hierdoor wordt de dagelijkse hoeveelheid voer aanzienlijk verminderd. Met deze nuance moet rekening worden gehouden bij het vergelijken van prijzen voor holistische producten en voeding van lagere klasse.
  2. 2. Voedsel even geschikt voor volwassen huisdieren en kittens.
  3. 3. Een perfect uitgebalanceerde samenstelling van hoogwaardige producten vermindert het risico op ziekten van het urogenitale systeem, hart, diabetes, obesitas, leverfalen.
  4. 4. De vorm van de korrels en hun samenstelling zullen hun tanden lange tijd sterk houden, dit is een uitstekende preventie van ziekten van de mondholte.
  5. 5. Het uiterlijk van huisdieren staat altijd bovenaan: hoogwaardige bronnen van vetzuren, verantwoordelijk voor de huid en wol, zijn deze garant.
  6. 6. Voedsel bevat geen gluten, rundvlees, kunstmatige toevoegingen en eetluststimulerende middelen.
  7. 7. Voedervervanging vereist geen extra dierenvoeding: ze voldoen volledig aan de voedingsbehoeften van katten.

De nadelen zijn onder meer het ontbreken van een natvoerlijn, die een uitstekende aanvulling is op droge rantsoenen en dieetproducten: in het geval van pathologie bij een huisdier, zal het moeten worden overgebracht naar een ander voedsel.

Ken niet de nogal hoge kosten van Go-producten toe! door nadelen: diëten worden beoordeeld door samenstelling en voedingswaarde. Op de markt van industriële voeding eten veel droog voedsel in dezelfde prijscategorie, maar hun kwaliteit kan verschillen.

Vanwege het ontbreken van kunstmatige componenten die eetlust veroorzaken, houden katten niet altijd van het eten van holistics. De overdracht moet geleidelijk worden uitgevoerd, waarbij 5% van het voedselvolume wordt vervangen, - zodat het huisdier zal wennen aan het nieuwe dieet en na een tijdje zal de eetlust weer normaal worden.

Feed Go (Go) voor katten: reviews en bespreking van de compositie

Go Natural Cat Food Review

Droog kattenvoer Go! geproduceerd in Canada door Petcurean Pet Nutrition, de officiële site is http://www.petcurean.com/. Hij verwijst naar de holistics, die al spreekt over de hoge kwaliteit van de ingrediënten, maar om hier zeker van te zijn, laten we de compositie eens bekijken.

Lees over andere feeds:

De samenstelling van de feed Gow voor katten

Overweeg de samenstelling van Go Go voor katten op het voorbeeld van de optie "Sensitivity + Shine" (met een eend). De eerste ingrediënten - eendenfilet, gedroogde eendenvlees, eipoeder zijn goede bronnen van eiwitten. Omdat er behalve deze geen andere eiwitrijke ingrediënten zijn, zijn bijna alle 31% van de eiwitten die in de analyse worden genoemd van dierlijke oorsprong.

Omdat granen zonder voer, erwten, tapioca, linzen en kikkererwten koolhydraten zijn. Cellulose erwt, en niet met bieten zoals in de meeste goedkope feed. De bron van vetzuren is kippenvet. Verder de samenstelling van veel verschillende additieven die het voer verrijken met vitamines, mineralen en andere nuttige elementen.

Voors en tegens

  • echt vlees wordt gebruikt, maar geen slachtafval;
  • geen graan, waardoor voedsel minder allergeen wordt;
  • rijk aan vitaminen, mineralen en andere elementen;
  • natuurlijk conserveermiddel wordt gebruikt;
  • wijdverspreid, kan worden gekocht bij de meeste dierenwinkels.
  • relatief hoge prijs (vergelijkbaar met analogen).

Beoordelingen van kattenvoer Gow Natural

Een overzicht van Go Cat Food, schrijft Carolina. Ik voedde mijn afdelingen (ik heb constant twee Britse katten, één kat en kittens) met Akana-voer, maar onlangs verdween het uit de schappen van de dierenwinkel. Verkoopster aanbevolen feed Go! Natuurlijk, het is ook geproduceerd in Canada en hetzelfde in kwaliteit. Ik koop pakketten van 3,63 kg, de prijs is acceptabel. De overgang naar een nieuw voer vond probleemloos plaats, de wol is nog steeds hetzelfde dik en zacht. Eten is tevreden, adviseer ik.

Feedback op de feed Gou Natural, schrijft Oksana. Mijn man en ik hebben een Britse kat gekocht. Ik koos voor eten voor een lange tijd, herlezen van recensies op het internet, ik besloot om te proberen "Go Natural 4 soorten vlees." Ik vond de compositie erg leuk, de prijs was toen nog lager dan nu en het belangrijkste is de holistische. Ik merk op dat alles op de verpakking in het Engels is (alleen een kleine sticker in het Russisch), en alles zou kunnen vertalen als ze al bij ons zijn afgeleverd.

Het eten ziet eruit als kleine ballen, de kat vangt ze gemakkelijk op. De geur van voedsel is niet erg uitgesproken, dit is het bewijs dat er geen aromatische chemicaliën zijn. Terwijl ik ervoor koos de kat te voeden met normaal voedsel, merkte ik geen enkele verandering op nadat ik begon het voedsel te voeren - het is nog steeds dezelfde schoonheid. Gelukkig voeren, raadde het aan aan alle vrienden die katten hebben.

Feedback op kattenvoer Go, schrijft Valeria. Toen we een kleine kat kregen, was er sprake van voeding. Ik las op internet over verschillende soorten voedsel, ik heb veel nieuwe dingen geleerd. Over feed Gow waren bijna alle recensies positief, omdat de keuze viel op hem. De samenstelling is goed, de voedselklasse spreekt voor zich.

Ik vond dat de korrels niet groot zijn - de kat is ook nog niet groot, het is handiger om te eten. Voedsel is geschikt voor zowel kittens als katten en hoeft daarom niet te veranderen. De kat eet Gou met plezier, er zijn geen problemen, de kleine is erg krachtig. Goed eten, adviseer ik.

Conclusies over de feed Gou Natural

Over Go-kattenvoerbeoordelingen zijn in de meeste gevallen positief en de samenstelling is zeer goed. Gezien dit alles, raadt Murlo-website het aan voor de rol van het hoofdvoedsel voor uw katten, katten en kittens.

Go Feed Price

  • Ga droog kattenvoer 0,23 kg - ongeveer 230 roebel;
  • Droog kattenvoer Ga 1,82 kg - ongeveer 1450 roebel;
  • Gow droogvoer voor katten 3,63 kg - ongeveer 2450 roebel;
  • Droogvoer voor katten Gou 7,26 kg - ongeveer 3780 roebel.

Prijzen zijn bij benadering, huidige staat voor maart 2017 en kunnen aanzienlijk variëren in de loop van de tijd.

Op onze site vindt u informatie over kattenrassen, hun behandeling voor verschillende ziekten, aanbevelingen over de inhoud, beoordelingen van droge feeds en beoordelingen daarover, evenals vele andere interessante en nuttige dingen!