Stop stress voor katten

Gezondheid

Stop Stress is een effectieve kalmerende drug voor katten, die wordt gebruikt om gedrag te corrigeren en stress en de onaangename gevolgen ervan te voorkomen. Het geneesmiddel is ontwikkeld door het bekende binnenlandse bedrijf Api-San, dat is gespecialiseerd in de productie van diergeneeskundige producten.

Algemene beschrijving en samenstelling

Een depressivum wordt geproduceerd in twee vormen:

  • druppels voor orale toediening;
  • tablets.

Druppels Stopstress voor katten zijn verpakt in PET-flessen, die zijn uitgerust met druppelaars, pipetten voor gemakkelijke meting van het medicijn. Donker gekleurde vloeistof heeft een kenmerkende kruidengeur.

Let op! De fabrikant produceert een depressivum voor katten en honden. Hun samenstelling is identiek, maar de concentratie van de actieve componenten is anders. Voor katten moet je flessen van 10 ml kopen met het juiste patroon.

Tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende versies - met een gewicht van 120, 200 en 500 mg (de laatste worden niet gebruikt voor katten). Geschikte polymeer potten met schroefdoppen worden gebruikt voor hun verpakking.

Het belangrijkste actieve bestanddeel is een chemisch gesynthetiseerde stof - phenibut. Kruidenextracten vullen de actie aan:

  • motherwort;
  • Baikal skullcap;
  • hop;
  • kattenkruid (alleen aanwezig in druppels);
  • pion (alleen aanwezig in tabletten).

Zowel druppels als tabletten bevatten hulpcomponenten. De volledige samenstelling van de fabrikant van het geneesmiddel staat op de verpakking en instructies voor gebruik.

Werkingsprincipe

Stop Stress is een gecombineerd antidepressivum waarvan de eigenschappen het gevolg zijn van de belangrijkste componenten:

  • Phenibut heeft een breed spectrum van actie. Het mechanisme van zijn actie is dat het de bloedcirculatie in de hersenen stimuleert, mentale processen verbetert en de stofwisseling normaliseert. Onder invloed hiervan wordt de overdracht van zenuwimpulsen hersteld en, indien nodig, wordt excitatie onderdrukt.
  • Motherwort - een van de meest kalmerende planten, die wordt gebruikt voor mensen. Motherwort heeft een gunstig effect op het zenuwstelsel, normaliseert de hartslag en verlaagt de bloeddruk.
  • Baikal skullcap heeft een kalmerend effect, verbetert de slaap, helpt om gevoelens van angst kwijt te raken.
  • Hop heeft een kalmerende werking en voorkomt ook de ontwikkeling van ontstekingsprocessen en verlicht de pijn.
  • Catnip is een andere plant die bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen. Vrij snel elimineert overmatige prikkelbaarheid, zachtjes van invloed op het centrale zenuwstelsel.
  • Peony is in staat om krampen te elimineren, en heeft ook een antibacterieel effect en voorkomt epileptische aanvallen.

Vanwege het uitgesproken sedatieve effect helpt het medicijn agressie en prikkelbaarheid te verminderen, ook veroorzaakt door onbekende factoren. Bij gebruik van het geneesmiddel wordt het effect van schadelijke effecten op het zenuwstelsel verminderd en past het dier zich gemakkelijker aan nieuwe omstandigheden aan.

Als Stop Stress wordt gebruikt voor katten volgens de instructies, veroorzaakt het geneesmiddel geen mutageen of carcinogeen effect. Het is niet verslavend, omdat de componenten zich niet kunnen ophopen in het lichaam.

Indicaties voor gebruik

Stop Stress wordt gebruikt om het gedrag van huisdieren in dergelijke gevallen te corrigeren:

  • onder stress veroorzaakt door verschillende factoren;
  • in de manifestatie van angst (tegen luide geluiden, de aanwezigheid van vreemdelingen in het huis, enz.);
  • met overmatige activiteit;
  • tijdens oestrus of seksuele activiteit, etc.

Het medicijn kan ook worden gebruikt om stress te voorkomen, wat niet alleen schadelijk is voor mensen, maar ook voor dieren. De gevolgen van nerveuze shock bij dieren manifesteren zich op verschillende manieren: apathie of agressie, aandoeningen van het spijsverteringsstelsel, angst, enz. Om dergelijke problemen te voorkomen, wordt Stopspanning in dergelijke gevallen aan dieren aanbevolen:

  • de komst van gasten;
  • reparatie in het appartement;
  • deelname aan een wedstrijd of tentoonstelling;
  • bezoek aan een dierenarts of het uitvoeren van medische procedures (injecties, vaccinaties);
  • salonbezoek;
  • een reis;
  • vertrek van de gastheer en anderen

Let op! Bij miauwen, het labelen van een territorium of agressiviteit die seksuele activiteit aangeeft, wordt een kalmerend middel gecombineerd met anticonceptiva.

Dosering en applicatie-eigenschappen

Volgens de instructies wordt de dosering van Stop Stress-tabletten voor katten berekend op basis van het gewicht van het dier. U moet ook letten op het gewicht van de tabletten, omdat deze verschillen in de concentratie van de actieve ingrediënten. Een enkele dosis bij gebruik van tabletten met een gewicht van 120 mg is:

  • voor huisdieren tot 5 kg - 0,5 stuks;
  • voor dieren 5-10 kg - 0,5-1 stuks

Bij gebruik van tabletten met een gewicht van 200 mg wordt een enkele dosis als volgt berekend:

  • voor dieren tot 5 kg - 0,25 stks;
  • voor katten 5-10 kg - 0.25-0.5 stks.

Geef pillen aan dieren met geweld. Om dit te doen, moeten ze op de wortel van de tong worden geplaatst, zodat het dier moet worden ingeslikt. Als een dergelijke procedure te pijnlijk is voor een dier, dan kan het medicijn worden gemengd met een kleine hoeveelheid van zijn favoriete delicatesse.

Als een oplossing wordt gebruikt, wordt de dosis als volgt berekend: 1 druppel per kg lichaamsgewicht. Druppels kunnen ook met geweld worden gegeven of worden gemengd met een kleine hoeveelheid voer.

Ongeacht de toedieningsvorm wordt Stop Stress twee keer per dag aan huisdieren gegeven. De duur van de behandeling is meestal 2-3 weken. Met overmatige opwinding en uitgesproken effecten van stress, kan de duur van de behandeling worden verlengd tot 4 weken. Als na het stoppen van de kuur de symptomen van de stoornis van het zenuwstelsel terugkeren (prikkelbaarheid, agressie, etc.), worden de behandelingen nog een keer herhaald, de duur en de dosering blijven hetzelfde.

Om stress bij het bewegen, bezoeken aan de dierenarts en andere soortgelijke situaties te voorkomen, moet het geneesmiddel 3-5 dagen later worden gegeven en moet de behandeling worden voortgezet gedurende 1-4 dagen na het incident. In geval van seksuele activiteit wordt de duur van de behandeling bepaald door de arts, afhankelijk van de toestand van het dier en het gebruik van het anticonceptiemiddel.

Welke schade kan het lichaam van het dier brengen?

Stop Stress voor katten heeft een aantal contra-indicaties:

  • periode van zwangerschap van nageslacht;
  • zwelling;
  • lactatie;
  • diabetes mellitus;
  • ziekten van het urogenitaal stelsel.

Let op! In geval van intolerantie voor phenibut of andere stoffen waaruit de compositie bestaat, is het gebruik van een kalmeringsmiddel eveneens verboden.

Soms veroorzaakt het medicijn slaperigheid of misselijkheid, vooral wanneer het voor het eerst wordt gebruikt. Symptomen verdwijnen meestal vanzelf en vereisen geen speciale behandeling of ontwenning van het geneesmiddel. Als u overgevoelig bent voor de componenten, kunt u de volgende symptomen krijgen:

  • slaperigheid of overmatige prikkelbaarheid;
  • allergische reacties;
  • misselijkheid;
  • prikkelbaarheid.

Wanneer dergelijke bijwerkingen optreden, wordt het gebruik van een sedativum stopgezet. Gebruik indien nodig anti-allergische geneesmiddelen en adsorbentia om phenibut en andere componenten uit het lichaam van het dier te verwijderen.

Bij een aanzienlijke overdosis kan een huisdier ernstige gezondheidsproblemen ervaren:

  • aandoeningen van de nieren;
  • ernstige slaperigheid;
  • lagere bloeddruk;
  • braken en andere symptomen van het spijsverteringsstelsel.

Als de dosis wordt overschreden, moet de kat of kat uit de maag worden gespoeld. Na het voorschrijven van enterosorbents en symptomatische behandeling.

Kosten van

Wanneer u Stop Stress voor katten koopt, houd er dan rekening mee dat de prijs van het medicijn afhankelijk is van de farmacologische vorm:

  • 10 ml druppels - ongeveer 150 roebel;
  • tabletten 15 of 20 stks. - 125-135 roebel.

De kosten kunnen in verschillende apotheken en regio's omhoog of omlaag variëren.

Beoordelingen van eigenaren

Anastasia, de minnares van de Canadese Sphynx:

"Onze kat is erg verlegen en verstopt zich in de verste hoek met het minste geluid. Toen er een lange reis was, moest ik een kalmeringsmiddel oppikken. De apotheek adviseerde Stop-spanningsdruppels. Nam strikt volgens de instructies. Als gevolg daarvan overleefde onze kat veilig de 12-treinrit. Ik kan niet zeggen dat hij geen stress ervoer, gezien het feit dat hij de hele weg weigerde te eten en te drinken, maar de gevolgen konden nog veel erger zijn. "

Lyudmila, de minnares van de Britse kat:

"De reis en de vlucht voor onze verwende kat is een vreselijke stress. We besloten om ons van tevoren voor te bereiden en kochten een Stop Stress-daling. Geprobeerd om het medicijn thuis te geven om de effectiviteit te controleren, sliep de kat de hele dag. Maar op dag X werkte het medicijn niet, hoewel ze van tevoren begonnen te geven. De kat ervoer vreselijke stress, zat in de drager, alles samengeperst, de pupillen verwijd. Hij verliet de reis nog lang, daarom is de efficiëntie 50 tot 50. Het werkt niet altijd. "

Oksana, de eigenaar van een 7 maanden oude kat:

"De eerste oestrus van onze kat begon op de leeftijd van 7 maanden. De operatie was gepland op een later tijdstip, dus het was noodzakelijk om door de constante "touting grooms" te gaan. Op advies van de dierenarts Stop Stress gekocht. De dosis was licht verhoogd, omdat er geen hormonale geneesmiddelen werden gegeven. Dit antidepressivum voor dieren is een echte onze redding geworden. Onmiddellijk na het nemen van de druppels ging de kat naar bed en na 3 dagen van behandeling stopte ze helemaal en was volledig ongerust.

Veterinaire beoordelingen

Liefde, dierenarts met 6 jaar ervaring:

"Stop Stress is een effectief, maar volledig onveilig kalmerend middel voor katten. Ik ken gevallen waarin het medicijn ernstige gezondheidsproblemen veroorzaakte (zodra ik een jonge kat moest wegpompen). In dit verband raad ik af om het geneesmiddel zonder recept te gebruiken. "

Vadim, een dierenarts met 10 jaar ervaring:

"Een goed kalmerend middel. In vergelijking met kruidenpreparaten werkt het efficiënter, hoewel het soms slaperigheid veroorzaakt. Een van de voordelen - lage prijs en beschikbaarheid. In ons kleine stadje wordt het medicijn verkocht in alle veterinaire apotheken. "

Stop stress voor katten

Lees reviews over de drug tegen stress bij katten - Stop stress. Productoverzicht Instructies voor gebruik, dosering, voordelen en contra-indicaties.

Een trotse en onafhankelijke kat kan net als een mens last hebben van stress. Maar als een persoon zichzelf toestaat zich tot een psycholoog te wenden of zijn probleem aan zijn vrienden over een glas thee schenkt, dan verdraagt ​​de kat zijn lijden alleen in privé. Het is de taak van de liefhebbende eigenaar om de kat te helpen en de morele kwelling te verzachten.

Stop stress voor katten is druppels die helpen om te gaan met gevoelens van angst, angst. Het medicijn normaliseert de slaap, corrigeert het gedrag en heeft adaptieve eigenschappen.

De samenstelling van stop-stress voor katten omvat de werkzame stof Phenibut en een complex van medicinale kruiden.

De fabrikant produceert het medicijn in flesjes van 10 ml.

Instructies voor gebruik

Om het medicijn te laten werken, moet u precies weten hoe u de druppels op de juiste manier toedient. Meestal bevelen dierenartsen 2 doses per dag aan. Vraag druppels wordt gedwongen naar de wortel van de tong of in de wangruimte.

dosering

Bereken een enkele dosis druppels Stop-stress, waarbij je je concentreert op het feit dat 1 druppel van het medicijn op 1 kg kattengewicht moet vallen.

Hoe stop stress voor katten te nemen?

Instructies over Stop Stress voor katten waarschuwen dat voor correctionele doeleinden en met verhoogde prikkelbaarheid om het dier een medicijn te geven voor meer dan 4 weken onmogelijk is!

Als je de adaptieve capaciteit van het organisme (bewegen, tentoonstellingen, grooming) moet vergroten - beginnen de druppels een paar dagen vóór het uur X en nog eens 1-4 dagen na het evenement te geven.

Tijdens de periode van seksuele activiteit worden druppels gelijktijdig met anticonceptiva toegediend, maar alleen de dierenarts berekent de duur van de receptie.

De optimale opslagtemperatuur is 0-25 ° C. De houdbaarheid van een afgesloten injectieflacon is 1 jaar.

Geneesmiddelen voordelen

De afwezigheid van GGO's in de samenstelling is een van de voordelen van dit kalmerend middel voor katten.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Stopspanning verwijst naar matig gevaarlijke geneesmiddelen, daarom mag het niet worden gegeven:

  • zwangere katten;
  • zogende katten;
  • dieren met diabetes;
  • dieren met MPS-ziekten;
  • dieren met tumorlaesies.

Voor kittens jonger dan 1 jaar is stoppen met stress ook verboden.

Fabrikanten waarschuwen dat sommige componenten van het medicijn soms een speciale reactie krijgen, zoals:

  • braken;
  • slaperigheid;
  • prikkelbaarheid;
  • allergische huiduitslag;
  • prikkelbaarheid.

Als een van de bovenstaande symptomen wordt vastgesteld, moet het stoppen met het medicijn worden gestopt.

Beoordelingen van Stop Stress voor katten

Igor: "We gebruikten twee keer stop-stress - om de kat gemakkelijker in het vuur te laten gaan en bij het bewegen, zodat hij gemakkelijker stress kon verdragen. In het eerste geval zagen we geen enkel gevoel van stop-stress - behalve dat het een beetje minder schreeuwde, maar ze eiste van de kat net zo volhardend.

Maar wanneer je beweegt, heeft Stop-Stress zich goed bewezen - de kat raakte niet in de auto, het werd met belangstelling in het nieuwe huis onder de knie. "

Makar: "De eerste zet van de kat gebeurde op de leeftijd van 10 jaar en we maakten ons zorgen hierover. Van te voren begonnen ze op advies van de dierenarts driemaal per dag Stop-stress te geven.

Het medicijn moest worden geïnjecteerd omdat de kat het niet alleen had gedronken. Maar het was het waard - de kat was het eerste half uur van de weg alleen nerveus en gedroeg zich toen heel kalm. "

Marina: "Mijn kat is luidruchtig, vooral tijdens oestrus, en ik had hoge verwachtingen van Stop-Stress. Helaas waren de verwachtingen niet gerechtvaardigd - de kat blijft een kat vragen met een deprimerende frequentie met luide kreten.

Omwille van gerechtigheid moet worden opgemerkt dat andere druppels er ook niet aan werken. "

De prijs van een fles kalmerende druppels Stop stress voor katten in Rusland is een gemiddelde van 130 roebel, en in Oekraïne - 50 UAH.

Analogons van het medicijn

Volgens de werkzame stof vonden we geen analogen voor Stop-Stress, maar volgens het werkingsprincipe zijn "Cat of the Bayun" en "Fitex" vergelijkbaar met deze agent.

Stop stress voor katten

Lees reviews over de drug tegen stress bij katten - Stop stress. Productoverzicht Instructies voor gebruik, dosering, voordelen en contra-indicaties.

Een trotse en onafhankelijke kat kan net als een mens last hebben van stress. Maar als een persoon zichzelf toestaat zich tot een psycholoog te wenden of zijn probleem aan zijn vrienden over een glas thee schenkt, dan verdraagt ​​de kat zijn lijden alleen in privé. Het is de taak van de liefhebbende eigenaar om de kat te helpen en de morele kwelling te verzachten.

Stop stress voor katten is druppels die helpen om te gaan met gevoelens van angst, angst. Het medicijn normaliseert de slaap, corrigeert het gedrag en heeft adaptieve eigenschappen.

De samenstelling van stop-stress voor katten omvat de werkzame stof Phenibut en een complex van medicinale kruiden.

De fabrikant produceert het medicijn in flesjes van 10 ml.

Instructies voor gebruik

Om het medicijn te laten werken, moet u precies weten hoe u de druppels op de juiste manier toedient. Meestal bevelen dierenartsen 2 doses per dag aan. Vraag druppels wordt gedwongen naar de wortel van de tong of in de wangruimte.

dosering

Bereken een enkele dosis druppels Stop-stress, waarbij je je concentreert op het feit dat 1 druppel van het medicijn op 1 kg kattengewicht moet vallen.

Hoe stop stress voor katten te nemen?

Instructies over Stop Stress voor katten waarschuwen dat voor correctionele doeleinden en met verhoogde prikkelbaarheid om het dier een medicijn te geven voor meer dan 4 weken onmogelijk is!

Als je de adaptieve capaciteit van het organisme (bewegen, tentoonstellingen, grooming) moet vergroten - beginnen de druppels een paar dagen vóór het uur X en nog eens 1-4 dagen na het evenement te geven.

Tijdens de periode van seksuele activiteit worden druppels gelijktijdig met anticonceptiva toegediend, maar alleen de dierenarts berekent de duur van de receptie.

De optimale opslagtemperatuur is 0-25 ° C. De houdbaarheid van een afgesloten injectieflacon is 1 jaar.

Geneesmiddelen voordelen

De afwezigheid van GGO's in de samenstelling is een van de voordelen van dit kalmerend middel voor katten.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Stopspanning verwijst naar matig gevaarlijke geneesmiddelen, daarom mag het niet worden gegeven:

  • zwangere katten;
  • zogende katten;
  • dieren met diabetes;
  • dieren met MPS-ziekten;
  • dieren met tumorlaesies.

Voor kittens jonger dan 1 jaar is stoppen met stress ook verboden.

Fabrikanten waarschuwen dat sommige componenten van het medicijn soms een speciale reactie krijgen, zoals:

  • braken;
  • slaperigheid;
  • prikkelbaarheid;
  • allergische huiduitslag;
  • prikkelbaarheid.

Als een van de bovenstaande symptomen wordt vastgesteld, moet het stoppen met het medicijn worden gestopt.

Beoordelingen van Stop Stress voor katten

Igor: "We gebruikten twee keer stop-stress - om de kat gemakkelijker in het vuur te laten gaan en bij het bewegen, zodat hij gemakkelijker stress kon verdragen. In het eerste geval zagen we geen enkel gevoel van stop-stress - behalve dat het een beetje minder schreeuwde, maar ze eiste van de kat net zo volhardend.

Maar wanneer je beweegt, heeft Stop-Stress zich goed bewezen - de kat raakte niet in de auto, het werd met belangstelling in het nieuwe huis onder de knie. "

Makar: "De eerste zet van de kat gebeurde op de leeftijd van 10 jaar en we maakten ons zorgen hierover. Van te voren begonnen ze op advies van de dierenarts driemaal per dag Stop-stress te geven.

Het medicijn moest worden geïnjecteerd omdat de kat het niet alleen had gedronken. Maar het was het waard - de kat was het eerste half uur van de weg alleen nerveus en gedroeg zich toen heel kalm. "

Marina: "Mijn kat is luidruchtig, vooral tijdens oestrus, en ik had hoge verwachtingen van Stop-Stress. Helaas waren de verwachtingen niet gerechtvaardigd - de kat blijft een kat vragen met een deprimerende frequentie met luide kreten.

Omwille van gerechtigheid moet worden opgemerkt dat andere druppels er ook niet aan werken. "

De prijs van een fles kalmerende druppels Stop stress voor katten in Rusland is een gemiddelde van 130 roebel, en in Oekraïne - 50 UAH.

Analogons van het medicijn

Volgens de werkzame stof vonden we geen analogen voor Stop-Stress, maar volgens het werkingsprincipe zijn "Cat of the Bayun" en "Fitex" vergelijkbaar met deze agent.

Vraag over drugs Stop stress

Vraag over drugs Stop stress 14/07/17 17:13 uur

Goede middag Kat 1 jaar en 1 maand, weegt 2, 8 kg, niet dun, alleen miniatuur. We gaan op pad, 6 uur met de auto, er is niemand die haar verlaat, dus we nemen het mee. Toen we naar de natte kliniek gingen, gedroeg de kat zich rusteloos, probeerde hij het net los te trekken van het dragen (weefsel dragen), ademde met zijn mond open en de tong stak naar buiten. geraadpleegd met een dierenarts - zij stelden voor stop-stress te geven om de weg beter te doorstaan. Gekocht in druppels, drip de derde dag 2 druppels 's morgens en 2' s avonds. De vraag is deze: wanneer we druipen, begint de kat overvloedig te kwijlen, spuugt hij uit en is de kleur bruinachtig. betekent dit dat ze met de tool spuugt en dat het niet werkt, of zou het moeten zijn? En toch, is er een kans dat ze zo hard ademde vanwege het feit dat ze warm / benauwd was in een weefsel met? misschien leg je haar dan gewoon in haar armen op het harnas, misschien is het makkelijker voor haar? Toen ze haar gewoon bij zich hadden, droegen ze haar zonder te dragen, de weg was langer dan naar de kliniek, en de kat gedroeg zich niet zo, maar ze was bijna 3 maanden oud.

re: Vraag over drugs Stop stress 14/07/17 6:02 PM

Net antwoordde op medicijnen op een andere tak.
Ik breng de quote hier over.

re: re: Vraag over het medicijn Stop stress 14/07/17 18:40 uur

Ja, en zonder te dragen is het beter om niet te vervoeren. Je weet niet wat er zal gebeuren als je niet vasthoudt. Toch is dit geen kitten, maar een volwassen kat, zij het een miniatuurkat. Tegen een achtergrond van onbekende omgeving en angst kan ongepast gedrag optreden, en zelfs agressie. Gevaar tijdens het rijden.

re: Vraag over drugs Stop stress 14/07/17 20:13 uur

we hebben geen dierenarts rocken

re: Vraag over drugs Stop stress 17/07/17 16.50 uur

Hallo, spuugt, omdat ze het medicijn niet leuk vindt.
het wordt gedeeltelijk geabsorbeerd, maar niet alle benodigde dosis.
Ik raad aan om contact op te nemen met een cardioloog over zo'n sterke kortademigheid van stress.
en probeer in de volgende trein de kat in je armen te houden of haar aandacht af te leiden met speelgoed of iets dergelijks.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen op berichten antwoorden. Registreer u en meld u aan bij de site door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren in het rechter venster en u kunt berichten beantwoorden.

Lees, voordat u een vraag op het forum stelt, het onderwerp: "Hoe stelt u een vraag vet.rachu", en een lijst met antwoorden op veelgestelde vragen, het zal u helpen tijd te besparen en sneller een antwoord op uw vraag te krijgen.
Besteed speciale aandacht aan het document: Symptomen van dierziekten. Misschien kunt u in uw situatie geen reactie op het forum verwachten, maar u moet dringend een arts bellen of het dier naar een dierenkliniek brengen!

Kritieke stress voor katten - meningen van dierenartsen en 5+ nuttige tips

Beoordelingen van dierenartsen over stopstress voor katten zijn zo divers en tegenstrijdig dat je er gemakkelijk in kunt verdwalen.

Je moet immers eerst begrijpen of je huisdier onder stress staat of niet, dan de oorzaak van angst bepalen en pas daarna doorgaan met de behandeling.

Tegelijkertijd is het netwerk gevuld met aanbevelingen voor medische methoden om het probleem op te lossen, wat niet alleen kan helpen, maar ook schadelijk is voor uw kat.

En daarom - laten we het onderwerp "van en naar" begrijpen.

inhoud:

  1. Oorzaken van stress bij een kat
  2. Hoe werkt stress bij katten
  3. Hoe stress te verlichten bij uw huisdier

Oorzaken van stress bij een kat

Katten lijken erg op mensen: onafhankelijk, zelfzuchtig, nogal minachtend en achterdochtig tegenover vreemden, maar loyaal en liefhebbend, omringd door familieleden.

Zoals velen van ons lijken katten kalm en zelfverzekerd, maar in feite zijn het subtiel gevoelige en kwetsbare wezens die kunnen worden ontwricht door ongewone gebeurtenissen en incidenten.

Tegelijkertijd, zoals bij mensen, varieert de emotionele stabiliteit van dieren enorm.

Sommigen raken misschien in paniek door een herschikking in de kamer, terwijl anderen flegmatiek slapen terwijl ze naar een andere stad verhuizen, waar ze rustig nieuwe gebieden gaan verkennen.

Advies: de weerstand van de kat tegen schokken kan vanaf de kindertijd worden verhoogd, de omgeving rond het kitten veranderen, verschillende speeltjes aan hem geven, vaak een wandeling maken en andere dieren leren kennen.

Welke situaties kunnen de oorzaak zijn van stress bij een kat?

Niet alleen mensen zijn onderhevig aan stress, maar ook huisdieren.

Ze kunnen worden onderverdeeld in verschillende hoofdcategorieën:

  1. Veranderingen in de omgeving en levensstijl
  2. ziekte
  3. Emotionele schokken

De belangrijkste bron van stress in het eerste geval is verplaatsing.

Mensen bereiden zich erop voor, plannen maken, een nieuwe woonplaats kiezen en zo gewend raken aan het van tevoren veranderen van de situatie, maar voor een pluizig huisdier is dit allemaal een grote verrassing.

Onbekend gebied, volgens de kat, kan vele gevaren verbergen en daarom moet je constant uitkijken.

En het gevoel van gevaar en de daaraan gekoppelde hormonale toestand is het eerste pad naar constante stress.

Katten houden niet van verandering

Maar zelfs als kardinale veranderingen naar uw mening niet zijn gebeurd, heeft de kat mogelijk een eigen mening hierover.

Een nieuw vulmiddel voor het dienblad, een bezoek aan de dierenarts, beperking van het lopen, het uiterlijk van vreemden in het huis, een overtreding van het gebruikelijke voerschema of een verandering van producten - en hallo, stress.

Angst als gevolg van ongesteldheid of ziekte moet goed worden begrepen door de eigenaren van dieren - we zijn tenslotte ook erg ongerust als we met de griep zijn gevallen, onze arm hebben gebroken of zijn bedreigd met een operatie.

Katten zijn erg gevoelig voor de gezondheidstoestand en afwijkingen van de norm beangstigen en frustreren ze, vooral omdat het voor hen moeilijk is om zelfstandig met de ziekte om te gaan.

Tip: zelfs overgewicht is een stressvolle toestand. De instincten van het dier vertellen hem dat om te overleven, men snel, flexibel en behendig moet blijven, wat de obstructie sterk belemmert.

Hoe onafhankelijk een kat ook is, hij is stevig gehecht aan zijn familie, of het nu mensen of andere dieren in het huis zijn.

De oorzaak van kattenstress kan een ziekte en jaloezie en overgewicht zijn

De ziekte of de dood van iemand uit het gezin kan een serieuze slag zijn voor de gestemde schoonheid, omdat ze zich zorgen zal maken en het familielid zal missen dat haar heeft achtergelaten.

Verlies wordt meestal de oorzaak van het voorschrijven van stop-stress medicijnen voor katten - hun natuurlijke koppigheid leidt tot het feit dat verdriet maanden duurt, en het is eenvoudigweg onmogelijk om het anders te overwinnen.

Maar er is een andere kant aan de medaille - jaloezie.

Het is je misschien opgevallen hoe het gedrag van een dier verandert in de aanwezigheid van degenen aan wie je gehecht bent - een partner, een kind of zelfs een nieuw huisdier.

Als voor de kat deze "derde" niet dezelfde eigenaar of op zijn minst een vriend is, zal dit ernstige stress veroorzaken.

De vraag van katten om aandacht is afhankelijk van het ras, waarmee rekening moet worden gehouden, zelfs wanneer u een dier begint.

Als u vaak niet thuis bent, of als er aanvulling is in het gezin (in de nabije toekomst of in een paar jaar) - houd hier dan rekening mee en neem een ​​kat die zich alleen goed voelt.

Hoe werkt stress bij katten

Veranderingen in het gedrag van een huisdier veroorzaken meestal dat de eigenaar het vermoeden heeft dat de kat of kat wat kwaaltjes heeft opgelopen.

En het is goed als, tegelijkertijd, het beest in een arm wordt genomen en naar de dierenarts wordt gesleept: een specialist kan vaststellen dat de kat fysiek gezond is, terwijl hij moreel veel lijdt.

Maar waar de eigenaren van het dier, nadat ze verschillende artikelen op internet hebben gelezen, vaker beginnen met het zelfstandig behandelen van de kat voor wormen, nierstenen of beriberi, waardoor het dier alleen in nog grotere paniek raakt.

Om ervoor te zorgen dat zorg niet schadelijk is, is het belangrijk om de typische tekenen van stress bij een kat te kennen.

Ze zijn expliciet en verborgen.

Onder de voor de hand liggende gedragsveranderingen zijn de volgende:

  1. Drastische veranderingen in karakter
  2. Noodzakelijk beheer op de verkeerde plaatsen
  3. Weigering om te eten of gulzigheid
  4. hooliganisme
  5. Verhoogde hygiënische zorg
  6. Scherpte of, omgekeerd, remming van reacties
  7. apathie

Als een dier zijn karakter drastisch heeft veranderd, is dit een reden om na te denken over zijn gezondheid.

Om stress te herkennen, moet u eerst de karaktereigenschappen van uw dier kennen, zoals onder de gebruikelijke omstandigheden.

Als de meestal aanhankelijke en goed gefokte kat begint te krabben, meubels bederft en "verrassingen" in schoenen achterlaat, en een onafhankelijke wilde reekalfjes en niet een stap verder van je af beweegt - er zijn symptomen van stress bij katten en er moeten dringende maatregelen worden genomen.

Hoe stress te verlichten bij uw huisdier

Met al hun onafhankelijkheid zijn katten hulpeloos, net als kinderen als het gaat om fysieke of emotionele problemen.

Ze kunnen ons slechts indirect vertellen dat ze bezorgd zijn, en het is de taak van een goede gastheer om aandacht te hebben voor zijn huisdier en niet voor paniek als dat niet in orde is.

Je emotionele toestand op zichzelf kan het welzijn van de kat verbeteren of verergeren, dus probeer kalmte, zorg en vertrouwen op de beste manier over te brengen.

Laat het dier niet alleen met stress

Herkennen of alleen vermoeden stress in een kat, is het belangrijk om te weten wat te doen.

In veterinaire apotheken kunt u veel stop-stress medicijnen voor katten vinden, waarvan de instructies een snelle en effectieve terugkeer van het huisdier naar normaal beloven.

Het is echter duidelijk dat dergelijke methoden niet effectiever zijn dan kiespijn: als je de bron van angst niet wegneemt, is het bestrijden van de symptomen niet logisch en zal het alleen het dier schaden.

Advies: als een kat medicatie voor stress door een dierenarts heeft voorgeschreven, moet u nog steeds naar de aanbevelingen luisteren. Maar u moet niet alleen op hen vertrouwen, want het huisdier blijft uw aandacht en zorg nodig hebben.

Voor mensen is een heroverweging van de situatie een effectieve manier om met angst en angst om te gaan.

Door je eigen waarneming te veranderen, kun je je emoties veranderen.

Hetzelfde geldt voor dieren, rekening houdend met het feit dat ze nog steeds je hulp nodig hebben bij deze moeilijke taak.

We bieden je verschillende opties voor actie, waardoor je je huisdier kunt helpen.

Geef je huisdier meer tijd.

Neem contact op met je baleenvriend

In ongebruikelijke omstandigheden kan je zelfvertrouwen hem enorm helpen: als hij het voelt, voelt hij ook dat hij de meester van de situatie is en veel moediger zal gaan om een ​​nieuw territorium te ontwikkelen.

Deze methode werkt goed om stress in een kat te verlichten na het verplaatsen, en helpt ook effectief om aanvallen van jaloezie aan te pakken.

Geef je huisdier een beetje tijd tijdens een feestje, stel gasten of nieuwe familieleden voor.

Tip: de hoofdregel - klim niet naar het territorium van de kat. Sleep vrienden niet rechtstreeks naar de favoriete slaapplaats van het huisdier en probeer geen huisdier in je armen te nemen als het niet in contact komt. Dit zal de situatie alleen maar erger maken.

Haal de kat weg van stressvolle ervaringen

Als de kat de stressfactor uit de aandacht heeft gemist, herinnert hij zich misschien niet meer waar het gisteren zo moeilijk voor was.

Bied haar een nieuw helder speelgoed-, huis- of game-complex aan.

Nieuwe items veroorzaken grote nieuwsgierigheid bij katten, en je snorvriend zal er zeker mee willen kennismaken.

En als de nieuwigheid het doet bewegen, zal de stress nog sneller gaan.

Zorg voor totale onderdompeling in de nieuwe omgeving.

Deze antistress voor katten is vrij ernstig, maar even effectief.

Zie de kat van neus tot neus met wat hem zorgen baart.

Negeer het probleem niet

Na enige tijd past zijn psyche zich aan aan nieuwe omstandigheden en het dier realiseert zich dat er geen gevaar is in een situatie of object.

Tip: het belangrijkste bij het toepassen van deze methode is matiging. Als je besluit de kat te bevrijden van de angst voor water, gooi je hem in een vol bad - dit is verraad, geen hulp.

Welke methode je ook kiest, onthoud dat het belangrijkste voor de kat, maar ook voor jezelf, het gevoel van liefde en warmte is van de mensen om je heen.

Zorg voor je lieveling, en zij zal je zeker behagen met een goede gezondheid en aanhankelijke "mur-mur-mur"!

Stop stressdalingen voor katten - kenmerken van het geneesmiddel, dosering, effectiviteit

Stop stressdalingen voor katten zijn ontworpen om opwinding te verminderen, het gedrag van het dier te normaliseren. Het hulpmiddel normaliseert de slaap, verlicht angst, angst, helpt zich aan te passen aan nieuwe omstandigheden, wordt gebruikt bij de behandeling van valse zwangerschap van honden en katten. Verkrijgbaar in de vorm van een oplossing door het bedrijf NPO "Api-San."

structuur

Het actieve ingrediënt is phenibut of aminofenylboterzuur. Plantenextracten vullen zijn actie aan:

  • hop;
  • kattenkruid;
  • Baikal skullcap;
  • Motherwort.

Extra componenten zijn: glycerine, gezuiverd water, aspasvit. Verpakt in glazen verpakkingen, polyethyleen met een druppelaardispenser.

Actie stopt stress

Raadpleeg de gecombineerde sedativa. Phenibut normaliseert het metabolisme, herstelt de cerebrale circulatie, verbetert het werk van het zenuwstelsel en kalmeert het. De stof heeft een uitgesproken effect tegen stress - vermindert angst, elimineert remming van het centrale zenuwstelsel. Extracten hebben een mild kalmerend effect. In het complexe betekent:

  1. Vermindert stress;
  2. kalmeert;
  3. Elimineert angst;
  4. Helpt aanpassen;
  5. Verhoogt de weerstand tegen negatieve factoren.

Het wordt als laag-risico beschouwd, met de aanbevolen doses heeft het geen negatieve impact.

getuigenis

Druppels worden voorgeschreven in aanwezigheid van stress, fobieën, irrationele angst, bij verhuizing naar een nieuwe woonplaats, verhoogd seksueel verlangen, de aanwezigheid van valse zwangerschap. De indicaties voor gebruik zijn prikkelbaarheid, nervositeit, agressiviteit, lethargie, slaapstoornissen.

Contra

De tool kan niet worden gebruikt met individuele intolerantie voor de componenten, de aanwezigheid van bepaalde ziekten:

  • diabetes;
  • Pathologie van het urogenitaal stelsel;
  • tumoren;
  • zwangerschap;
  • Bij het voeren;
  • Kittens tot 12 maanden.

Individuele intolerantie komt vooral tot uiting in de allergische reactie op de huid. In sommige gevallen, braken, diarree, slaperigheid, prikkelbaarheid, prikkelbaarheid. De behandeling moet onmiddellijk worden gestopt. De aandoening moet binnen 3 dagen stabiliseren. Als dit niet gebeurt, moet u hulp inroepen van een dierenarts.

Gebruiksaanwijzing Stop stressdalingen

Druppel op de tong of geef een sierlijke tint. De duur van de behandeling is ongeveer 20 dagen.

  1. Verhoogde opwinding, plaslabeling, agressiviteit, angst, hyperactiviteit - 4 weken.
  2. Wanneer angstsymptomen weer verschijnen, wordt de cursus opnieuw herhaald in een vergelijkbaar patroon.
  3. Om stress te voorkomen, vóór verhuizing, tentoonstelling, vertrek van de gastheer, aankomst van gasten - 5 dagen vóór het evenement, 2 dagen later.
  4. Het normaliseren van seksuele opwinding wordt parallel met hormonale geneesmiddelen gebruikt.

In geval van overdosering, slaperigheid, misselijkheid, verlaging van de bloeddruk, braken, verminderde nierfunctie, gastro-intestinale tractus. Om de symptomen te elimineren, wordt maagspoeling uitgevoerd, enterosorbents worden voorgeschreven. Soms verschijnen dergelijke symptomen op de eerste dag van de behandeling, maar verdwijnen ze binnen 24 uur vanzelf en hoeven ze niet te worden gestaakt. Nadat de volgende dosis is overgeslagen, wordt het medicijn op de gebruikelijke manier voortgezet. Druppels versterken het effect van bepaalde medicijnen - anticonvulsiva, kalmerende middelen, neuroleptica. De geldigheid van het medicijn is 2 jaar vanaf de fabricagedatum.

Dosering en hoe te gebruiken voor katten

Het is noodzakelijk om rekening te houden met de leeftijd van het dier, gewicht. Katten druppelen het medicijn op de tong, op de wang of geven, samen met een traktatie.

  • Katten tot 4 kg - 1 druppel tweemaal per dag.
  • Katten tot 8 kg - 5 druppels tweemaal per dag.

De duur van de therapie hangt af van de oorspronkelijke toestand van het dier. De correctie moet worden uitgevoerd door een arts.

Gemiddelde prijs

Druppels worden verkocht in een veterinaire apotheek. De kosten van verpakking bedragen ongeveer 130 p. Indien gewenst online bestellen.

Analogons Stop Stress voor katten

Momenteel is er geen vergelijkbaar product in samenstelling. Betekent dat Fiteks, Cat Bayun een vergelijkbaar effect hebben. De actieve ingrediënten zijn kruidenextracten. Verkrijgbaar in de vorm van druppels, tabletten.

Beoordelingen van katteneigenaren over het gebruik van druppels Stop-stress

U kunt uw opmerkingen over het medicijn Stop - stress achterlaten, andere gebruikers zullen geïnteresseerd zijn:
Alina:

"Mijn kat en ik vinden deze remedie erg leuk. Je moet je huisdier regelmatig kalmeren. Dit gebeurt vooral vaak na de zomervakantie. Wanneer dieren worden gedwongen zich in het huis te verstoppen met het begin van koud weer. Het vrije leven wordt geleidelijk ingeperkt. In dergelijke gevallen, voor een betere aanpassing, schrijf ik aan mijn kat een kuur toe. Ik geef hem een ​​klein stukje voedsel waar hij van houdt - een koekje, een worst. IJs Er zijn geen bijwerkingen. Het kost een kat twee weken om adequaat te worden. Handelt beter dan Kota Bayun. Daar komen de resultaten langzamer. "

Veronica:

"We nemen deel aan tentoonstellingen met onze Jessica. Natuurlijk is het voor het dier stress. Ikzelf maak me soms zorgen over dit bedrijf. Kat voor een week Ik begin een druppel stopspanning te geven. Ze verdenkt niets en bereidt zich voor op een openbare gelegenheid en gedraagt ​​zich daar behoorlijk goed. Goede hulp en de kat en mij. Ik voel me kalm in de tentoonstelling van het feit dat mijn schoonheid in orde is. Na de tentoonstelling nog 2 dagen druipen. De remedie is erg goed, ik zie geen bijwerkingen. "

De avonturen van de gele koffer

  • 3 februari 2017
  • Yulia butyrina
  • Reis huisdier
  • 0

Ik zeg meteen - ik raad dit medicijn niet aan, dat zal worden besproken!
Gewoon mijn ervaring delen, en u beslist zelf hoe belangrijk u bent.

Toen we ongeveer 6 jaar geleden nog steeds naar Vietnam vlogen, kreeg ik een medicijn voor dieren Stop-stress.

Ik nam het mee naar de kat, maar hoe effectief het was, het was moeilijk te begrijpen. Toen sprak ik eens met een Russische dierenarts en hij was zeer verrast dat het zonder recept werd verkocht, omdat Phenibut het belangrijkste actieve ingrediënt is. Ik kon een buitenlandse dierenarts niet uitleggen wat het was, het was tenslotte de ontwikkeling van een Sovjetwetenschapper, en het leek niet waar te zijn in de wereld. Het maakte me een beetje bang dat het geen onschuldige druppels op kruiden waren, zoals ik dacht (om de een of andere reden bestudeerde ik de compositie niet meteen), maar nogal een nootropisch, kalmerend middel. Dus, googlen, ik vond een paar hele goede recensies, waar katten bijna stierven aan stopstress, maar gezien de hysterische toon van schrijven, zijn er vermoedens dat dit niet helemaal het geval was. Misschien toevalligheden met pathologische ziekten of individuele intolerantie of een banale overdosis. Maar toch op een of andere manier dom spelen met de gezondheid van het huisdier.

Over het algemeen besloot ik het opnieuw te riskeren, omdat er voor het eerst geen bijwerkingen waren. Dus nu kan ik zeggen dat de druppels precies werken. Het feit is dat wanneer de Shaker onderweg is (zelfs slechts 15 minuten in de auto) hij erg nerveus is, wat betekent dat hij begint te ademen als een hond, en er is een zeer overvloedig kwijlen, zo sterk dat de bodem van de carry letterlijk wordt overstroomd en ik het was altijd eng dat hij last zou hebben van uitdroging. Het is niet van cruciaal belang voor een korte afstand, hij zal snel drinken, en met een lange reis als de laatste (24 uur), als je de hele tijd zoveel vocht verliest zonder bij te vullen... In het algemeen heeft dit mij overtuigd om een ​​tweede kans te geven aan Stop-stress.

En weet je! Tijdens de hele reis, zowel in de auto als in het vliegtuig, zei hij geen dribbel. En in het algemeen, zelfs in de ogen en een beetje angst, natuurlijk, maar hij was zo kalm, ik was verbaasd. Hij nam zelfs zijn traktatie, hoewel gewoonlijk, wanneer hij gestrest is, hij dat niet doet. Dus voor mij is dit een duidelijk "ja". Het wordt trouwens niet alleen gebruikt voor transport, maar ook gewoon voor het corrigeren van gedrag, het veranderen van de situatie, etc.

Herziening van de drug Stop stress voor katten: instructies voor gebruik, beoordelingen

De reactie op stress bij katten is niet minder welsprekend dan bij mensen. Van sluimerend gehuil tot flagrante agressie. Zelfs het elimineren van de oorzaak helpt niet altijd. Stop stress voor katten is een van de kalmerende medicijnen.

Over het medicijn: samenstelling, vrijgaveformulier, actie

Stop stress komt in de vorm van pillen en druppels. Effectief door een speciale combinatie van phenibut en plantenextracten, namelijk: mint, motherwort, valeriaan, skullcap, hop.

De werking van de componenten is gericht op het corrigeren en stabiliseren van de processen van het zenuwstelsel, in het bijzonder:

  • vermindering van spanning;
  • vermindering van paniek, angst;
  • sedatie;
  • stimuleert remming.

Stop stressdalingen voor katten zijn te vinden in flessen met een druppelaar. Ze en tabletten zijn verpakt in een individuele kartonnen verpakking, voorzien van gebruiksaanwijzing. Let bij het kopen van antistress op de etikettering: "voor katten". Als het medicijn voorgevormd is, moet het pakket worden gemarkeerd met "tabletten 2".

Instructies voor gebruik

Het wordt niet aanbevolen om de dosering in de gebruiksaanwijzing te schenden. Lees daarom de annotatie zorgvuldig om stress te stoppen.

Wanneer geven?

Stop stress voor katten moet worden gebruikt in het geval van een acute reactie van een huisdier op:

  • vertrek van de geliefde meester;
  • lawaai en gasten;
  • vervoer. Vooral als je van plan bent om naar de tentoonstelling, naar de kliniek, naar de natuur te gaan.

Antistress is nodig als de kat nerveus is zonder reden, bezorgd, de objecten van de situatie markeert of agressiviteit vertoont. Het is nuttig voor de preventie van reisziekte.

dosering

Volgens de gebruiksaanwijzing voor 1 kg van het gewicht van een donzige neurasthenic is het noodzakelijk om 1 druppel Stop-stress te doseren. Het wordt aanbevolen om het medicijn twee keer per dag te gebruiken.

Om pillen te geven, zullen ze moeten delen. Voor katten met een lichaamsgewicht:

  • een kwart van maximaal 5 kg is nodig;
  • 5-10 kg - maximaal een halve tablet;
  • meer dan 10 - het geheel.

De ontvangst is lang ontworpen: 2-4 weken. Op voorwaarde dat de kat een sterke gedragsstoornis heeft. De termijn hangt af van de individuele reactie van het huisdier op de componenten van Stop Stress, maar het wordt niet aanbevolen om het medicijn langer dan een maand te gebruiken. Na de pauze kun je herhalen.

Ter voorkoming van mogelijke stress wordt het geneesmiddel gestart met 5 dagen (minimaal 3) vóór de verwachte gebeurtenis. Na - zelfs tot 4 dagen.

Bij reisziekte wordt één dag voor aanvang van de reis één dagelijkse dosis ingenomen.

Geneesmiddelen voordelen

Volgens reviews van dierenartsen heeft stopspanning een mild stabiliserend effect. Medicinale kruiden in de samenstelling stellen u in staat een gedragsverbetering op de lange termijn te bereiken met tijdige opname. Bovendien is de tool goedkoop en betaalbaar. Druppels en pillen gaan lang mee. In het geval van een herhaling van een zenuwinzinking, zal de kat een reserve hebben.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Als u de instructies voor het gebruik van eventuele complicaties bij de kat niet zal volgen. Na de eerste dosis is milde misselijkheid of slaperigheid mogelijk. Maar deze symptomen gaan verder.

De enige contra-indicatie is individuele intolerantie.

Cat eigenaar beoordelingen

analogen

In de markt van anti-stress een grote selectie van analogen. Producten met een vergelijkbare samenstelling op basis van kruidenextracten zullen helpen om het gedrag voorzichtig te corrigeren:

Ondanks de grote keuze aan antistress, moet je in de eerste plaats op zoek naar de oorzaak van de nervositeit van je kat en deze elimineren. Anders loop je het risico constant een pluizige neurasthenic in huis te kijken. Lees voor het kopen de recensies, idealiter - dierenartsen. Je kunt immers een fout maken en gedragsveranderingen door stress uitleggen.

Amerikaans forum veel [punt] Nee

Er zijn beoordelingen van het gebruik van het medicijn voor katten.

Nemesis 02 juli 2013

In het algemeen is deze situatie, de kat stress geassocieerd met het dragen van cellen. Het was nodig om een ​​veto uit te oefenen, maar hij gaf een verschrikkelijke driftbui. Ik brak bijna mijn gezicht tegen de deur, ik schreeuwde naar de durn, een arm dier trilde in de dierenarts, mijn hartslag ging mis. Iets als gerustgesteld, gebracht, in de dierenarts, respectievelijk, extra stress. Nu is het nodig om de andere dag opnieuw het veto te dragen, maar de kat schuwt zich van het dragen. Ze adviseerden me om een ​​kuur van de kalmerende medicatie Stop-stress te nemen. Gekocht, nu lees ik recensies en haar op het einde, katten worden ziek en sterven erna. Heeft iemand ervaring met het gebruik van dit medicijn?

KEVin V. 02 juli 2013

en op shoarma is geen optie? en neem een ​​meer stressbestendig exemplaar?

AE 2 juli 2013

en op shoarma is geen optie? en neem een ​​meer stressbestendig exemplaar?

en je mond sluiten is geen optie voor jou, of helpt het je?

Nemesis 02 juli 2013

en op shoarma is geen optie? en neem een ​​meer stressbestendig exemplaar?

Verbale waarschuwing. Het volgende wordt niet langer gesproken.

Alice in Wonderland 02 juli 2013

Ik heb een ander kalmerend medicijn gebruikt, maar zijn effect is mild en er zijn geen bijwerkingen.

Nemesis 02 juli 2013

Ik heb een ander kalmerend medicijn gebruikt, maar zijn effect is mild en er zijn geen bijwerkingen.

Ik heb het gelezen, het lijkt absoluut onschadelijk te zijn, maar het heeft hoe dan ook geen zin om toch te bestellen, er zijn nog geen testresultaten. Daar zal het duidelijk zijn dat het mogelijk is. wat niet.

Alice in Wonderland, bedankt. Ik zal wachten op de resultaten, als alles in orde is, de volgende keer dat ik kan bestellen?

Anti-stress medicijn voor katten Api-San "Stop-stress" beoordelingen

categorie:
Pet Products

Product type:
depressivum

Alle beoordelingen over anti-stress medicijn voor katten Api-San "Stop-stress"
Schuim uit de mond, rondrennen in het appartement en overgeven voor de volgende dag

Mo review zonder illustratie, misschien was het enige waar ik aan dacht toen ik de reactie van de kat op het medicijn zag, wat ik moest doen. hoe haar te helpen. Daarom ben ik niet voor [. ]

Gif. GEEF NOOIT JE HUISDIER.

Mijn hele leven, onze geliefde kat, woont Peach bij ons! Onze hele familie is stapelverliefd op hem en hij was al voor ons als lid van de familie! Ergens ongeveer een maand [. ]